1500-2000 TL Gamepad önerisi

Reaksiyon skoru
1
1500 civarı olursa daha güzel olur ama maximum 2000 TL'lik Gamepad önerir misiniz?

Pxn p5 veya yurtdışı düşünürseniz easysmx x05 pro.
Easysmx x05 pro için yt üzerinden katip çelebi diye aratarak videodan nasıl alınacağına bakabilirsiniz. Sorunsuz vergisiz elinize ulaşıyor. Eğer uğraşmak istemezseniz hepsiburada üzerinden pxn p5 alabilirsiniz.

BİGBİGWON aldım ben gidip asla alma demek istemiyorum fakat beni çok üzdü hocam. Bugünde baktım A tuşu içine göcüyor gibi olmuş , titreşim motorunda sıkıntı oldu , RB tuşuda yumuşadı gibi bişey oldu . Bu söylediklerim Gale Hall modeli için eğer alcaksan 2 kere düşün diye söyledim. Performans ve gecikme olarak güzel gamepad ama.

anladım
Pxn p5 veya yurtdışı düşünürseniz easysmx x05 pro.
Easysmx x05 pro için yt üzerinden katip çelebi diye aratarak videodan nasıl alınacağına bakabilirsiniz. Sorunsuz vergisiz elinize ulaşıyor. Eğer uğraşmak istemezseniz hepsiburada üzerinden pxn p5 alabilirsiniz.

bu konuya attığınız gamepadleri sıralar mısınız?

anladım

bu konuya attığınız gamepadleri sıralar mısınız?
Nova 2 lite, x05 pro ve pxn p5 gözümde eşit kollar. Ne eksik ne fazlalar birbirlerine göre. Ne tarz oyunlar oynayacaksınız

Nova 2 lite aldım hemde daha ucuza buldum almak isteyenlere link bırakıyorum.

Buradan alan bir arkadaş vardı; ürün full paket gelmiyor, sadece cihaz geliyor. O yüzden fiyat uygun haberin olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,920
Üyeler
183,787
Son üye
maksut
Geri