1500 tl kablosuz mouse önerisi

XeaveN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
131
mouseler hakkında hiçbir fikrim yok herkes diyor kablosuz kablosuz param da varken almak istiyorum 8k hz olur önerin bir şeyler ya

mouseler hakkında hiçbir fikrim yok herkes diyor kablosuz kablosuz param da varken almak istiyorum 8k hz olur önerin bir şeyler ya
2k fiyat olursa royal kludge m3 al 8k hz paw 3950 sensör ve 47 gram on numara

2k fiyat olursa royal kludge m3 al 8k hz paw 3950 sensör ve 47 gram on numara
1500 tl ye bu özellikler yok sanırım…
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

IMG_8365.webp

1500 tl ye bu özellikler yok sanırım…

IMG_8365.webp
şöyle bir şey buldum ama

Throne Raito RefleX 26000 Dpi Pixart PAW 3395 OLED Ekran & Makro Yazılım PTFE Kaplama 59gr RGB Kablosuz Gaming Mouse (2.4Ghz + BT + Type-C)

alınmaz vxe r1 al wraithtten
peki neden yani bi wraith bulmussunuz kendinizi her seçeneğe kapatıyorsunuz 3950 sensörü var mouse un

Throne Raito RefleX 26000 Dpi Pixart PAW 3395 OLED Ekran & Makro Yazılım PTFE Kaplama 59gr RGB Kablosuz Gaming Mouse (2.4Ghz + BT + Type-C)

peki neden yani bi wraith bulmussunuz kendinizi her seçeneğe kapatıyorsunuz 3950 sensörü var mouse un
düşük malzeme kalitesi 2 ay sonra scroll için garanti aradığında anlarsın sana öneri yapanda kabahat hayırlı forumlar

düşük malzeme kalitesi 2 ay sonra scroll için garanti aradığında anlarsın sana öneri yapanda kabahat hayırlı forumlar
istersen rampage tilion alabilirsin tam senlik bu tarz malzeme kalitesinden hoşlanıyorsun sanırım

istersen rampage tilion alabilirsin tam senlik bu tarz malzeme kalitesinden hoşlanıyorsun sanırım
kanka sordum yani agresif ol diye söylememiştim vardır bi bildigin diye sordum garip

Onun kalitesi fena olmasada sensörüne göre pahalı satılıyor

+ olarak klavye alırken gittim wraith almadım herkes övüyordu kendimi düşüncelere açtım forumda akko aldım mutluyum wraith fanboyluğa çok gerek yok seni kötülemek icin söylemiyorum bunu da tiktokda aşırı var

Onun kalitesi fena olmasada sensörüne göre pahalı satılıyor
hangisi

oled ekran kesinlikle çok gerekli, mousem o an kaç dpida görmeden oyun oynayamiyorum. elim üstünü kapatıyor gerçi oyun oynarken ama yinede çok iyi ya iyi ki var ekran

oled ekran kesinlikle çok gerekli, mousem o an kaç dpida görmeden oyun oynayamiyorum. elim üstünü kapatıyor gerçi oyun oynarken ama yinede çok iyi ya iyi ki var ekran
sadece atmistim sordum o ekrandan dolayı da atmadım özellik olarak sordum bi gerginlik var ya

sorma tarzın hoş değil kurduğun cümle yanlış anlaşılmaya müsait
hocam o anlamda söylemedim

+ olarak klavye alırken gittim wraith almadım herkes övüyordu kendimi düşüncelere açtım forumda akko aldım mutluyum wraith fanboyluğa çok gerek yok seni kötülemek icin söylemiyorum bunu da tiktokda aşırı var

hangisi
wraith fan boyluğu yapsam w75 alırdım gidip bende aula f75 aldım daha 1.5 hafta oldu alalı hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,221
Üyeler
183,077
Son üye
MKAEyarus
Geri