Bu klavyeye bu kadar para vermek için enayi olmak lazım ayrıca bu ürün rgb değil ederi max 500 lira.
Geeky Gk61 alabilleceğin bu bütçede en iyi 60% klavye. Ayrıca Ek871 GTR bakabilirsin.Merhaba 1500 TL'ye kadar %60 klavye önerir misiniz rainbow olmasın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Siyah olursa daha iyi olur
düzelttiğin için saol reisBu klavyeye bu kadar para vermek için enayi olmak lazım ayrıca bu ürün rgb değil ederi max 500 lira.
Geeky Gk61 alabilleceğin bu bütçede en iyi 60% klavye. Ayrıca Ek871 GTR bakabilirsin.
Öneri için saolun hocam klavye hoşuma gitti fiyatıda uygun Switchlerin bi etkisi varmı Brown Switch olanı alacağım galibaBu klavyeye bu kadar para vermek için enayi olmak lazım ayrıca bu ürün rgb değil ederi max 500 lira.
Geeky Gk61 alabilleceğin bu bütçede en iyi 60% klavye. Ayrıca Ek871 GTR bakabilirsin.
Blue dışında istediğinizi alın fakat özellikle red öneriyorum hissiyatı bir başka.Öneri için saolun hocam klavye hoşuma gitti fiyatıda uygun Switchlerin bi etkisi varmı Brown Switch olanı alacağım galiba
EK871 gtr red switch kullanıyorum. İlk kez red switch kullanan biri olarak daha önce hiç klavye kullanmamışım diyorum, hissiyatı ve performansı gerçekten harikaBu klavyeye bu kadar para vermek için enayi olmak lazım ayrıca bu ürün rgb değil ederi max 500 lira.
Dk61 Se hot-swap değil alınmaz. Ayrıca Almanca düzen Türkçeye en yakın olan düzen. Sadece tuşların harfleri değişik. Siz yine Türkçe dilinde kullandığınızda Türkçe yazar.Geek gk61 almayı düşünüyordum ama almanca olduğunu öğrendim diğer attığınız dierya dk61 nasıldır o hangi dil
Zaten klavye tuşlarını ezbere biliyorum bakarak kullanan biri değilim Gk61 alsam Türkçe Q olarak ayarlasam aynı türkçe klavye kullanıyormuşum gibi kullanabilir miyim yani?Dk61 Se hot-swap değil alınmaz. Ayrıca Almanca düzen Türkçeye en yakın olan düzen. Sadece tuşların harfleri değişik. Siz yine Türkçe dilinde kullandığınızda Türkçe yazar.
Ayarlamana gerek yok Winodwsun dili neyse klavye ona göre yazar. Türkçe kullanmanız yeterli.Zaten klavye tuşlarını ezbere biliyorum bakarak kullanan biri değilim Gk61 alsam Türkçe Q olarak ayarlasam aynı türkçe klavye kullanıyormuşum gibi kullanabilir miyim yani?