Neler Yeni

1500TL Pc Masası önerisi

bir hafta önce bunu aldım, sizinkiyle büyük ihtimalle aynı ama bu 160cm. Sallanma falan olmuyor memnun kaldım.
Kargoda bir sorun oldumu kırık vs.?

Merhaba Yakın zamanda Masamı değiştiricem 1500tl bütçem var pc masanın üstünde 2 monitör kullanıyorum
ben sadece bunu buldum eğer bundan daha iyi var ise atabilirsiniz :)
https://www.trendyol.com/ceramical/...cm-p-99925605?boutiqueId=61&merchantId=471988
Önerim sağlam bir masan varsa sağlam bir masa tablası almak olur. Kendi masam küçüktü ve sağlamdı yeni masa alırsam sağlamlık konusunda endişe ediyordum marangozda 600 TL ye sağlam bir tabla aldım eski masamın üzerine monte ettim ve renk olarakta beğenmediğim için kaplama yaptım belki bir fikir olur böyle bir şey yapabilirsin 🙂

Ekler

• IMG_20250101_221730.jpg
    IMG_20250101_221730.jpg
    3.3 MB · Hit: 58
Önerim sağlam bir masan varsa sağlam bir masa tablası almak olur. Kendi masam küçüktü ve sağlamdı yeni masa alırsam sağlamlık konusunda endişe ediyordum marangozda 600 TL ye sağlam bir tabla aldım eski masamın üzerine monte ettim ve renk olarakta beğenmediğim için kaplama yaptım belki bir fikir olur böyle bir şey yapabilirsin 🙂
klavyeden memnunsan link

eline sağlık şuanki masam aşırı dandik bir masa pc masanın üstünde kalkarken biraz yüklensem tüm sistem yere düşer :D ondan yeni masa almam daha mantıklı

eline sağlık şuanki masam aşırı dandik bir masa pc masanın üstünde kalkarken biraz yüklensem tüm sistem yere düşer :D ondan yeni masa almam daha mantıklı
Ütü masası mı kullanıyor reis one🤣

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,088,865
Üyeler
173,083
Son üye
Not Important
Geri