Neler Yeni

Çözüldü✓ 150k bütçeli gaming sistem öneri.

Rabiotta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
Mert Furkan Can
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,oyunlar,diziler
sadece oyun için 150klık bir sisteme ihtiyacın yok acıkcası 20-30 kya 3080li bir sistem topla keyfine göre de monitör falan al gereksiz harcama olur fazlası

Ege1641

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
865
İsim
Yahya Ege
Zaten iş insanıyım hocam :) bu para benim 2 haftalık gelirim sadece öneri istiyorum parça bilgim yok benim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkür ederim ozaman gereksiz yere vermeye lüzum yok
Maşallah o zaman ne diyim hayırlı olsun rtx 4090ti ve i9 13900k al çıktığında ama dediğin gibi anakarta falan 50bin lira verme pahalı olan her şey en iyi olmuyo 4090ti+i9 13900k+Z790+128gb ram+2tb pcie 5.0 M2 ssd alırsın mis gibi uçak sana

Rabiotta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
Mert Furkan Can
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,oyunlar,diziler
Zaten iş insanıyım hocam :) bu para benim 2 haftalık gelirim sadece öneri istiyorum parça bilgim yok benim

Teşekkür ederim ozaman gereksiz yere vermeye lüzum yok
çok özel değilse ne işle meşgulsunuz hocam

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,665
İsim
Selim
çok özel değilse ne işle meşgulsunuz hocam
Lavanta çiftliğimiz var ve tohum ıslahı yapıyoruz genelde yurt dışına satıyoruz lavanta yağı olarak onun dışında belli miktar parayı arsalara aktarıyoruz yatırım amaçlı

sadece oyun için 150klık bir sisteme ihtiyacın yok acıkcası 20-30 kya 3080li bir sistem topla keyfine göre de monitör falan al gereksiz harcama olur fazlası
Biliyorum ama bir kere toplayacagım ve pcye baktığım zaman bana zevk vermesini istiyorum bir şey başarmış gibi yoksa sizin dediğiniz sistem de yeterli

Sıvı borulu .d
Haha olur böyle hatalar takılmamak lazım beyfendi :)

MYSTIC

80+ Silver
Lavanta çiftliğimiz var ve tohum ıslahı yapıyoruz genelde yurt dışına satıyoruz lavanta yağı olarak onun dışında belli miktar parayı arsalara aktarıyoruz yatırım amaçlı

Biliyorum ama bir kere toplayacagım ve pcye baktığım zaman bana zevk vermesini istiyorum bir şey başarmış gibi yoksa sizin dediğiniz sistem de yeterli

Onun yerine son model araba alsan daha başarmış hissedersin sanki.2 haftalık gelirimle bir şey almak beni bir şey başarmış gibi hissettirmez.(BENİ)

Zaten son model araban vardır diye düşünüyorum.Burda demek istediğim bir seyler başarmış gibi hisstemek istiyorsan çok daha güzel seçenekler var.Pc en gereksiz olanı bence.Lüks yapilacak sen son şey yani.

The Batman

80+ Silver

1 sene sonrası için elimdeki paranın erimemesine bakardım para olduktan sonra iş kolay

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,665
İsim
Selim
Onun yerine son model araba alsan daha başarmış hissedersin sanki.2 haftalık gelirimle bir şey almak beni bir şey başarmış gibi hissettirmez.(BENİ)

Zaten son model araban vardır diye düşünüyorum.Burda demek istediğim bir seyler başarmış gibi hisstemek istiyorsan çok daha güzel seçenekler var.Pc en gereksiz olanı bence.Lüks yapilacak sen son şey yani.
Diğer şeylere zaten sahip oldum ama hiç bilgisayar tarzı şeylere vaktim olmadı benim şimdi ise oyun oynamak istiyorum o yüzden benim için farklı duygu :)

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
1 sene sonra sistem toplayacağım
Konu ciddi ise 1 sene sonra gelin çünkü 1 sene sonra 150k TL ne kadar eder bilemeyiz ayrıca parçalar çok hızlı gelişiyor, seneye ne olur bilinmez.

MYSTIC

80+ Silver
Diğer şeylere zaten sahip oldum ama hiç bilgisayar tarzı şeylere vaktim olmadı benim şimdi ise oyun oynamak istiyorum o yüzden benim için farklı duygu :)
Diğer şeylere sahip olduysan tamam o zaman.1 sene sonra alacaksan konuyu 1 sene sonra aç derim.Cunku ne olacağı belli değil.

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,665
İsim
Selim
Konu ciddi ise 1 sene sonra gelin çünkü 1 sene sonra 150k TL ne kadar eder bilemeyiz ayrıca parçalar çok hızlı gelişiyor, seneye ne olur bilinmez.
Sadece kafamda taslak olmasını istiyorum önümüz de ki sene çok farklı sistemler çıkabilir:)

Top Bottom