Özgür Özer
80+
- Reaksiyon skoru
- 38
150tl için kablosuz klavye önerisi.
Evet hocam bu güzele benziyor. Tıklama ömrü nedi bu klavyenin![]()
HP Omen 400 3ML38AA Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HP Omen 400 3ML38AA Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HP Omen 400 3ML38AA Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 749,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
klavye istemiş arkadaş:/![]()
HP Omen 400 3ML38AA Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HP Omen 400 3ML38AA Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HP Omen 400 3ML38AA Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 749,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Evet hocam bu güzele benziyor. Tıklama ömrü nedi bu klavyenin?
İlk başta mouse'du hocam. Sonradan düzenlenmiş sanırımklavye istemiş arkadaş:/
Hayır siz yanlış okumuşsunuz hocamİlk başta mouse'du hocam. Sonradan düzenlenmiş sanırım
O fiyatta alacağınız kablosuz klavye ne kadar iyi olur bilmiyorum kablolu olması daha iyi sizin içinHayır siz yanlış okumuşsunuz hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Olur böyle şeyler sorun değil.
Bu fiyata kablosuz klavyeler çok iyi olmaz.150tl için kablosuz klavye önerisi.
Kablolu ne önerirsiniz?Bu fiyata kablosuz klavyeler çok iyi olmaz.
Bunun gibi dandik.![]()
Everest Kb-80w Beyaz/gümüş 2.4ghz Ultra Ince Türkçe Q Mac/win/android/ıos Uyumlu Kablosuz Klavye Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Everest Kb-80w Beyaz/gümüş 2.4ghz Ultra Ince Türkçe Q Mac/win/android/ıos Uyumlu Kablosuz Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kablolu ne önerirsiniz?
www.n11.com
Fason mu?Klavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11
Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Açikçasi momentum bende yok ama incelemelerini izledim sadece rgb koymuşlar onun haricinde klavye çok kötü geldi şu anda elimde 40 tl lik everest klavye var o klavyeden iyi olduğunu düsünüyorum size önerim paranizi birazdaha biriktirmeniz 300 tl bandinda güzel mekanik klavyeler var elime biyerden para geçer derseniz ben aoc gk500 almayı düsünüyorum biraz pahali ama forumda çok öneriliyo.Fason mu?
Bruh. Forumda öneren çok. Asıl dandik fason Everest alacağına bunu alsın 100 kat daha iyi.Açikçasi momentum bende yok ama incelemelerini izledim sadece rgb koymuşlar onun haricinde klavye çok kötü geldi şu anda elimde 40 TL lik everest klavye var o klavyeden iyi olduğunu düsünüyorum size önerim paranizi birazdaha biriktirmeniz 300 TL bandinda güzel mekanik klavyeler var elime biyerden para geçer derseniz ben aoc gk500 almayı düsünüyorum biraz pahali ama forumda çok öneriliyo.