150TL Klavye Önerisi

pentiti

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,333
Arkadaşlar klavyem çok eskidi modeli Logitech K120 c ve z tuşu sorunlu bir kere basınca 100 kere falan c basıyor ya da öyle olmasa bile çok sert basmam gerekiyor. Bu yüzden 150TL ile klavye önerir misiniz? 100TL'ye kadar inebilirseniz inin ne kadar ucuz o kadar iyi.

Bütçeyi biraz arttırabilirsen bu iyi olur.

Bütçeyi arttır gibi şeyler demeseniz iyi olur çünkü öyle bir imkanım çok düşük. Ama çok düşük bir ihtimal arttırma şansım var o da %0,001

Bloody B120 Turbo öneririm. Kendim kullanıyorum oldukça memnunum.

Arkadaşlar klavyem çok eskidi modeli Logitech K120 c ve z tuşu sorunlu bir kere basınca 100 kere falan c basıyor ya da öyle olmasa bile çok sert basmam gerekiyor. Bu yüzden 150TL ile klavye önerir misiniz? 100TL'ye kadar inebilirseniz inin ne kadar ucuz o kadar iyi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu daha iyi gibi

bende şuan rampage alpor pro var 120 ye almıştım halende kullanıyorum öneririm sana 9 tane farklı modu var ses modu var multimedya tuşları f tuşarının altındaki sayılarda onları kullanıyorum klavyenin üzerinde 4 tane macro tuşu bulunuyor ışıkları iyi sabahları bile güzel gözüküyor geceleri muk :D belki fiyatı biraz artmış olabilir link bıraktım

Link: https://www.hepsiburada.com/rampage...-aydinlatmali-oyuncu-klavyesi-pm-HB00000RXMH7

Konu kilitlenebilir vaz geçtim almaktan.

Geri