150TL Sürücülü Mouse Önerisi

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
9,289
Bir arkadaşımın mouse ihtiyacı var, maksimum 160₺'ye çıkabiliyor.
Sürücüsünün olmasını istiyor.
Corsair Katar Pro ve MSI CLUTCH GM8 önerildiğini gördüm konularda ama bunların sürücüsü var mıdır?
Daha iyi önerileriniz varsa bekliyorum.

Katar Pro alabilirsiniz.

Yanlış Bilgilendirme
Sürücü derken yazılımdan bahsediyorsanız katar proda var ben katar pro kullanıyorum şiddetle öneririm çok güzel bir mouse ben 200 e aldım şuan indirimde bence söyle direk alsın kaçırmasın
Post automatically merged:

Lazer bu lazer fare kötü

Bilmeyenler önermesin lütfen

Katar Pro.

Sürücü derken yazılımdan bahsediyorsanız katar proda var ben katar pro kullanıyorum şiddetle öneririm çok güzel bir mouse ben 200 e aldım şuan indirimde bence söyle direk alsın kaçırmasın

Lazer bu lazer fare kötü

Bilmeyenler önermesin lütfen
Lazer yazan fare kötüdür.
-bathnkrkz

Lazer yazan fare kötüdür.
-bathnkrkz
Sen ***** mısın ? Yoksa anna deniz V2 felanmı

Optik fareye göre önerdiği fare kötü hadi fareleri geçtim lazer sensör zaten kötü adam gitmiş lazer sensör önermiş ben optik sensör daha iyi diyip uyarı puanı alıyorum ya olaya bak kafayı yicem

Bloody T60 kullanıyorum var sürücüsü

Sen ***** mısın ? Yoksa anna deniz V2 felanmı

Optik fareye göre önerdiği fare kötü hadi fareleri geçtim lazer sensör zaten kötü adam gitmiş lazer sensör önermiş ben optik sensör daha iyi diyip uyarı puanı alıyorum ya olaya bak kafayı yicem
Niye agresifsin bu kadar sadece bir forum ölüm kalım savaşı değil haberin olsun.

Ben
Bir arkadaşımın mouse ihtiyacı var, maksimum 160₺'ye çıkabiliyor.
Sürücüsünün olmasını istiyor.
Corsair Katar Pro ve MSI CLUTCH GM8 önerildiğini gördüm konularda ama bunların sürücüsü var mıdır?
Daha iyi önerileriniz varsa bekliyorum.
Olsam bloody a90 alırım bende var memnunum oyunlar için makro var mesela csgo'da ak makrpsu var mouse in içinde silah bir gram sekmiyor

Niye agresifsin bu kadar sadece bir forum ölüm kalım savaşı değil haberin olsun.

Ben

Olsam bloody a90 alırım bende var memnunum oyunlar için makro var mesela csgo'da ak makrpsu var mouse in içinde silah bir gram sekmiyor
Parayı tamamlarsa Katar Pro alacak ama önerin için teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,752
Üyeler
190,967
Son üye
Dionysos116
Geri