Dx Muum 80+ Bronze Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 719 Reaksiyon skoru 109 31 Aralık 2021 #1 230 TL PARAM VAR 3 MOUSE ARASINDA KALDIM SI Clutch GM11 / CORSAIR KATAR PRO / Razer Deathadder Essential hangisini alayım bunların arasında kaldım bu mouseler haricinde önereceğiniz mouse varsa yazınız
230 TL PARAM VAR 3 MOUSE ARASINDA KALDIM SI Clutch GM11 / CORSAIR KATAR PRO / Razer Deathadder Essential hangisini alayım bunların arasında kaldım bu mouseler haricinde önereceğiniz mouse varsa yazınız
Amanita Cezalı 80+ Gold Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 9,553 En İyi Cevap 3 Reaksiyon skoru 4,025 31 Aralık 2021 #2 Katar pro iyidir. Biraz daha çıkabilirseniz razer viper mini güzel. Biraz daha çıkabilirseniz 346 lira pulsefire haste alın ömürlük olsun. HyperX Pulsefire Haste, Oyun Faresi, Ultra Hafif, 59 g, Petek Kabuk Altıgen Tasarım, HyperFlex Kablo, 6 Programlanabilir Tuş : Amazon.com.tr: Bilgisayar HyperX Pulsefire Haste, Oyun Faresi, Ultra Hafif, 59 g, Petek Kabuk Altıgen Tasarım, HyperFlex Kablo, 6 Programlanabilir Tuş : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr
Katar pro iyidir. Biraz daha çıkabilirseniz razer viper mini güzel. Biraz daha çıkabilirseniz 346 lira pulsefire haste alın ömürlük olsun. HyperX Pulsefire Haste, Oyun Faresi, Ultra Hafif, 59 g, Petek Kabuk Altıgen Tasarım, HyperFlex Kablo, 6 Programlanabilir Tuş : Amazon.com.tr: Bilgisayar HyperX Pulsefire Haste, Oyun Faresi, Ultra Hafif, 59 g, Petek Kabuk Altıgen Tasarım, HyperFlex Kablo, 6 Programlanabilir Tuş : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr
K Kaoadan besleniyorum 80+ Bronze Katılım 23 Aralık 2021 Mesajlar 671 Reaksiyon skoru 307 31 Aralık 2021 #3 ardaBey yazmış: 230 TL PARAM VAR 3 MOUSE ARASINDA KALDIM SI Clutch GM11 / CORSAIR KATAR PRO / Razer Deathadder Essential hangisini alayım bunların arasında kaldım bu mouseler haricinde önereceğiniz mouse varsa yazınız Devamı için tıklayın... Rival 3
ardaBey yazmış: 230 TL PARAM VAR 3 MOUSE ARASINDA KALDIM SI Clutch GM11 / CORSAIR KATAR PRO / Razer Deathadder Essential hangisini alayım bunların arasında kaldım bu mouseler haricinde önereceğiniz mouse varsa yazınız Devamı için tıklayın... Rival 3