Özellikler bakımından hoş duruyor ama şöyle bir sorun var galiba daha önce duymuştum. Ele oturmuyor tabikide test etme şansım olmadı ama ben sana Rampage Shine SMX-R15 modelini öneriyorum hoş ve sağlam eline tam oturuyor
Kolumu kemiriyorum derken iyi mi kötü mühiç bir fikrim yok bu mousetan 2 hafta önce aldım şuan kolumu kemiriyorum...
ben bunu 400tlye aldım şuan 180tl o anlamda söyledim yoksa mouse çok güzel csgo oynuyorum gayet mükemmelKolumu kemiriyorum derken iyi mi kötü mü
Hocam 15 gün geçmedikçe koşulsuz şartsız iade edebiliyorsun int alışverişindeben bunu 400tlye aldım şuan 180tl o anlamda söyledim yoksa mouse çok güzel csgo oynuyorum gayet mükemmel
Tamam hocam sağolben bunu 400tlye aldım şuan 180tl o anlamda söyledim yoksa mouse çok güzel csgo oynuyorum gayet mükemmel
2hafta derken 17 18 günHocam 15 gün geçmedikçe koşulsuz şartsız iade edebiliyorsun int alışverişinde
Geçmiş olsun2hafta derken 17 18 günkeşke biraz daha erken görseydim bunu
TeşekkürlerGeçmiş olsun![]()
O g300s+mousepad in yaninda mediamarkt koruma paketi almak zorundasın fiyat yükseliyor170 TL ye g300s + mouse pad önerebilirim ayrıca daha paran varsa bunun yerine rival 110 + qck mouse pad almanı tavisye ederim.