15k gaming laptop tavsiye lütfen

Reaksiyon skoru
8
Max 15k bütçem var.. oyun ağırlıklı olucagi için 17,3 inç lik Max-Q olmayan Rtx li bir laptop bakıyorum.Monster tulpar 24.1 aslında aradığım bir laptop ama nedense monstera kimse iyi bakmıyor herkes mutlaka bir şeylerden şikayetçi, tavsiyelerinizi bekliyorum.

Stokta yok malesef tahmini ön sipariş için 03.10 tarihi verilmiş,beklemeye değermi sizce birde o zamana kampanya bitiyor fiyat artarmi ?

fiyat artabilir evet. Ama bence beklemeye de değer

Bu iki cihazdan birisini al ve arkana bakma dostum :)

Msi eyvallah güzel tabii ki ama gf serileri kötü geliyor bana, gf65 thin Max-Q daha verimli gpu'lar varken biraz geride kalıyor , katana ise 3050ti 4 GB yeterli gelmeyebilir araştırıp performans değerlemesi yapılabilir, gel gelelim 2 Side 15,6 Inc 17,3 inç konusunda biraz takıntım var gibi , yinede teşekkürler Ilgın için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fiyat artabilir evet. Ama bence beklemeye de değer
Suanki fiyattan 25.1.1 bile alınabilir fiyatta esneyebilirim.gibi 1tb SSD + Windows la birlikte geliyor her türlü güzel fiyat...umarım erken gelir

Msi eyvallah güzel tabii ki ama gf serileri kötü geliyor bana, gf65 thin Max-Q daha verimli gpu'lar varken biraz geride kalıyor , katana ise 3050ti 4 GB yeterli gelmeyebilir araştırıp performans değerlemesi yapılabilir, gel gelelim 2 Side 15,6 Inc 17,3 inç konusunda biraz takıntım var gibi , yinede teşekkürler Ilgın için

Suanki fiyattan 25.1.1 bile alınabilir fiyatta esneyebilirim.gibi 1tb SSD + Windows la birlikte geliyor her türlü güzel fiyat...umarım erken gelir

benim attığım monster gayet iyi hocam msi ile anlaşmaları var fan, fan boruları msi, klavyesinin markası ise steelseries. Anakartı en iyi ve güncel intel hm 570. Kasa ise msi gp76’nın kasası ve o kasanın soğutması çok iyyidi. Ben tavsiye ederim

15,6 laptop + monitör düşünürmüsünüz?

kardesim al bunu acamica oyun yok
Bunun ekranı 13,4" oyun için pek mantıklı olacağını sanmıyorum.
17,3" bakmakta fayda var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,286
Üyeler
187,311
Son üye
zampilasso
Geri