15K Motorsiklet Önerisi

Top speed 90-100 diyorlar ama gidermi ki o kadar 80ccler
Kanka şimdi sen motoru 50cc den 80cc ye çıkardıktan sonra tork artacak ama hız artmayacak. Servis daha iyi bilir ama motorun orta ya da arkadaki dişlisini 1 2 tık büyütüyorlardı. Dişliyi büyüttükten sonra motor hız konusunda tam kendine geliyor. 80cc yapıp dişliyi değiştirmediğin zaman motor gereğinden fazla tork yarattığı için belirli bir hızdan sonra rahatsız edici şekilde titreme yapıyor. 80cc yaptıktan sonra dişliyede bi el atmanı öneririm :) Hız konusu da kilona göre değişir ama fotodaki sen isen o motorun yükseltilmiş hali ile 100ü görürsün.

En az 80cc ikinci el,sıfır farketmez motor arıyorum önerilerinizi bekliyorum
ikinci el 15k civarı bulabileceğin cup şaun piyasasını tam bilmiyorum 15kya bulabilirsin tahminimce yamaha crypton 2004tür bulamazsan crypton 2012 olabilir
bu da yoksa rks jaguar 100 bak crypton 2004 altyapısını kullanmakta (şase motor) benim şuan ikinci motorum bu önceden 2004 crypton vardı 50k küsür kmde 1de 50 4te 140a kadar çıkmıştım klişe gelebilir ama japondan şaşma rksyi de sevmem ama altyapı motor aynı olduğu için aldık yaklaşık 4k km kullandık sorunsuz güzel motor

Elindeki motoru da satıp toplam bütçe ile daha iyi motor olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,609
Üyeler
188,627
Son üye
mirageishigh
Geri