işte amaç eskişehir içi inceleyip alacağım mağazalar ayak üstü olma bu işler hocam 14t için bir arkadşın önerisine yazdım ceva vermedi hala a35 işlemci anlamında bana göre bile(telefonda sadece hz çözünürlük bataryadan anlarım) çok kötü geldi ama 4k kamerayı deneyimledim siyah noktalarıma kadar görülüyor / xiaomi 13 pro da fps anlamında kötü o fiyata kamera zaten orta derecede depolamadan-ramden kısıp işlemci yükselmiş olmalıydı bence 8 256 dan 6 128 olsun ama işlemci en kötü pubgyi bile 60fps oynatsın 5g modeli trde honor 200 pro fiyatındaGarantili Xiaomi Redmi Note 13 Pro Samsung A35 gibi cihazlar olabilir.
Yurtdışı Xiaomi 14T
Ekstra bi ücreti var mı kaçak 14t pro nunKaçak 14T Pro yu 18-19 bin tl ye bulursan al
14T sıradan telefon bunu alacaksan 15-16 bine faturalı Honor 200 al
Bütçeyi 17kya çıkar x6 pro al100000.ye açıyorum SAMSUNG-HONOR-XİAOMİ-NOTHİNG gibi markalarda OYUN-GÜNDELİK KULLANIM için batarya-işlemci-batarya iyi olsun kronik olmasın
S21 fe bak istersenişte amaç eskişehir içi inceleyip alacağım mağazalar ayak üstü olma bu işler hocam 14t için bir arkadşın önerisine yazdım ceva vermedi hala a35 işlemci anlamında bana göre bile(telefonda sadece hz çözünürlük bataryadan anlarım) çok kötü geldi ama 4k kamerayı deneyimledim siyah noktalarıma kadar görülüyor / xiaomi 13 pro da fps anlamında kötü o fiyata kamera zaten orta derecede depolamadan-ramden kısıp işlemci yükselmiş olmalıydı bence 8 256 dan 6 128 olsun ama işlemci en kötü pubgyi bile 60fps oynatsın 5g modeli trde honor 200 pro fiyatında
evet zaten önceki konulardan kendim sordum ama batarya sıkıntı 4500mah olması üzüyor s7g3 lü 4000nit 5200mah honor daha iyi geldi kamera hariçS21 fe bak istersen
Mesaj otomatik birleştirildi:
16000 tl mi ne
2-3K Bütçe arttırabiliyorsan Poco X6 Pro öneririm. Yurtdışı falan bulaşma gerek yok.100000.ye açıyorum SAMSUNG-HONOR-XİAOMİ-NOTHİNG gibi markalarda OYUN-GÜNDELİK KULLANIM için batarya-işlemci-batarya iyi olsun kronik olmasın
Yani tabi o kadar sizin tercihiniz ben önerdim samsung iyidir bende 20 fe var memnunum o yüzden 21 fe önerdim tercih tamamen sizin 4500 mah da az bir batarya değil 1 günü çıkarabileceğini düşünüyorumevet zaten önceki konulardan kendim sordum ama batarya sıkıntı 4500mah olması üzüyor s7g3 lü 4000nit 5200mah honor daha iyi geldi kamera hariç
Bence de yurt dışı bulaşma2-3K Bütçe arttırabiliyorsan Poco X6 Pro öneririm. Yurtdışı falan bulaşma gerek yok.
hocam arkadaşa söyledim zaten kornik cihaz 2 seneden sonra batarya arızaları anakart yanmaları ya da arayüz kafayı yeme sorunu var arkadaşta vardı2-3K Bütçe arttırabiliyorsan Poco X6 Pro öneririm. Yurtdışı falan bulaşma gerek yok.
Arkadaşın şansına öyle gelmiş olabilir mi kullanmadım x6 pro amahocam arkadaşa söyledim zaten kornik cihaz 2 seneden sonra batarya arızaları anakart yanmaları ya da arayüz kafayı yeme sorunu var arkadaşta vardı