Neler Yeni

16 00 da Cnn Türk ü açın gençlere telefonlarda Ötv indirimi müjdesi gelebilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Hüseyin Umut Yüksel
Yalnız bugün ne açıklanırsa açıklansın. Üzerine muhalefet akıllı davranır ve daha iyi vaatler verirse bu vatandaşa yarar. Yani çıtayı yükseltir, rekabet iyidir.

Chess

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Tusa Usta
Yazlık lokasyonumda eve internet bağlatırken benzer bir sorun yaşamıştım. Port bulunamıyor genelde, gelişmekte olan kırsallarda. Türk Telekomdan yetkili biri bana şöyle bir öneri de bulunmuştu. Telefon hattıda, internette ortak ankastre portu kullanıyor. İnternet olarak talep açınca genelde çok bekletiliyormuş. O yüzden bana sabit hatta başvur, portun açılsın. O porttan daha sonra interneti kullanır hale gelip, ev hattını kapatırsın demişlerdi :D
Çok anlamıyorum ama aslında şehirde de yaşıyorum. Ona rağmen nasıl altyapı yok kafam almıyor. Çözümünü de bulamadık. Bir kaç aya taşınacağız gibi. İnşallah o zaman sorunumu çözecek bir yere gideriz.

takip edemedim ne oldu açıklandı mı

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,072
İsim
Lokman Doğan
Anayasa değişikliğine gidilirse oy kullanacaz mı yani halk mi belirliyor

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Bu arada fiber yaygınlaşması olayına gülenler gereksiz muhalefetlik yapmasın. Desteklemesekte fiberin yaygınlaştığı bir gerçek. Onların sayesinde olmasa da yaygınlaşıyor

şahin doğan

80+ Platinum
Bu arada fiber yaygınlaşması olayına gülenler gereksiz muhalefetlik yapmasın. Desteklemesekte fiberin yaygınlaştığı bir gerçek. Onların sayesinde olmasa da yaygınlaşıyor
Olması gereken ?

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin

proCedure

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Gorkem
Çok anlamıyorum ama aslında şehirde de yaşıyorum. Ona rağmen nasıl altyapı yok kafam almıyor. Çözümünü de bulamadık. Bir kaç aya taşınacağız gibi. İnşallah o zaman sorunumu çözecek bir yere gideriz.
Taşınacaksan hiç dediğim topa girme o halde. Ama taşınacağın yerin altyapısını da önceden araştır bence.

majorw0w

80+ Silver
Öğrenemeyenler var daha bir şey açıklanacak ise en son açıklanır bunu anlayamadınız mı ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,754
Üyeler
164,375
Son üye
my160128
Top Bottom