xrockets07
80+
- Reaksiyon skoru
- 234
Yalnız bugün ne açıklanırsa açıklansın. Üzerine muhalefet akıllı davranır ve daha iyi vaatler verirse bu vatandaşa yarar. Yani çıtayı yükseltir, rekabet iyidir.
Çok anlamıyorum ama aslında şehirde de yaşıyorum. Ona rağmen nasıl altyapı yok kafam almıyor. Çözümünü de bulamadık. Bir kaç aya taşınacağız gibi. İnşallah o zaman sorunumu çözecek bir yere gideriz.Yazlık lokasyonumda eve internet bağlatırken benzer bir sorun yaşamıştım. Port bulunamıyor genelde, gelişmekte olan kırsallarda. Türk Telekomdan yetkili biri bana şöyle bir öneri de bulunmuştu. Telefon hattıda, internette ortak ankastre portu kullanıyor. İnternet olarak talep açınca genelde çok bekletiliyormuş. O yüzden bana sabit hatta başvur, portun açılsın. O porttan daha sonra interneti kullanır hale gelip, ev hattını kapatırsın demişlerdi![]()
galibaAnayasa değişikliğine gidilirse oy kullanacaz mı yani halk mi belirliyor
Olması gereken ?Bu arada fiber yaygınlaşması olayına gülenler gereksiz muhalefetlik yapmasın. Desteklemesekte fiberin yaygınlaştığı bir gerçek. Onların sayesinde olmasa da yaygınlaşıyor
Değil mi dedim?Olması gereken ?
Taşınacaksan hiç dediğim topa girme o halde. Ama taşınacağın yerin altyapısını da önceden araştır bence.Çok anlamıyorum ama aslında şehirde de yaşıyorum. Ona rağmen nasıl altyapı yok kafam almıyor. Çözümünü de bulamadık. Bir kaç aya taşınacağız gibi. İnşallah o zaman sorunumu çözecek bir yere gideriz.