Bütçe zorlanırsa honor200. Zaman zaman 17 bandına düşüyoBu bütçede telefon arıyorum, öneriniz var mıdır? Benim için önemli olan kamerası, bataryası oyun oynarım ama ağır bir oyun değil Clash Royale.
Hocam yakın zamanda araştırdığım ve bence fiyatına göre alınabilir bir telefon olan M34 ü öneririm.
en ucuz n11 de bulabildim:
![]()
Samsung Galaxy M34 5G 6 GB 128 GB (Samsung Türkiye Garantili) Mavi 128 GB Fiyatları ve Özellikleri
Samsung Galaxy M34 5G 6 GB 128 GB (Samsung Türkiye Garantili) Mavi 128 GB en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
mağaza olsun istersen:
![]()
Samsung Galaxy M34 5 G 6 GB RAM 128 GB Mavi Akıllı Telefon (Samsung Türkiye Garantili) Fiyatı ve Özellikleri
Samsung Galaxy M34 5 G 6 GB RAM 128 GB Mavi Akıllı Telefon Samsung Türkiye Garantili fiyatı, modelleri ve teknik özellikleri Teknosa'da. Samsung Galaxy M34 5 G 6 GB RAM 128 GB Mavi Akıllı Telefon Samsung Türkiye Garantili en uygun fiyatlarla Teknosa'dan alınır.www.teknosa.com
Bütçe zorlanırsa honor200. Zaman zaman 17 bandına düşüyo
A55 ile aralarında uçurum olduğunu düşünmüyorum. Ancak fiyat olarak aynı ise tercihini A55'den yana kullanırsan tabii daha iyi olur.A55 bundan daha iyi değil mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bunun yerine A55 tercihim olur hocam.
Değil.A55 bundan daha iyi değil mi?
Youtubeda bi kaç inceleme izlersen daha net karar verirsin forumlarda da sık karşılaştırılan modellerA55 bundan daha iyi değil mi?
alınmaz.Hocam yakın zamanda araştırdığım ve bence fiyatına göre alınabilir bir telefon olan M34 ü öneririm.
en ucuz n11 de bulabildim:
![]()
Samsung Galaxy M34 5G 6 GB 128 GB (Samsung Türkiye Garantili) Mavi 128 GB Fiyatları ve Özellikleri
Samsung Galaxy M34 5G 6 GB 128 GB (Samsung Türkiye Garantili) Mavi 128 GB en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
mağaza olsun istersen:
![]()
Samsung Galaxy M34 5 G 6 GB RAM 128 GB Mavi Akıllı Telefon (Samsung Türkiye Garantili) Fiyatı ve Özellikleri
Samsung Galaxy M34 5 G 6 GB RAM 128 GB Mavi Akıllı Telefon Samsung Türkiye Garantili fiyatı, modelleri ve teknik özellikleri Teknosa'da. Samsung Galaxy M34 5 G 6 GB RAM 128 GB Mavi Akıllı Telefon Samsung Türkiye Garantili en uygun fiyatlarla Teknosa'dan alınır.www.teknosa.com
S21 FE 2. nesil daha iyiBu yada A55 zaten fakat S21FE batarya olarak baya kötü olduğu söyleniyor. A55 son kararım gibi duruyor.
S21 FE 2. nesil daha iyi
2.nesil olanı al son büyük güncelemesini alıcak ama sakın m34 alma leş bi telefon oyun için arkadaşıma beraber aldık her türlü oyunda ısınıyor kasıyorGüncellik olarak S21FE durumu nedir?
One UI 7 var ileride TWRP atılırGüncellik olarak S21FE durumu nedir?