turkishnature
80+
Dahası
50adet stok varmış
Hep beraber uyandırdık forumu. Umarım ihtiyacı olanlara gitmiştir.5 dakika da bitti![]()
her zaman daha iyisi gelme şansı var hayırlısı diyelim sahibinden sitesine düşer bu sistemler birazdanHep beraber uyandırdık forumu. Umarım ihtiyacı olanlara gitmiştir.
Umarım. Ben 16dk önceden diğer konuya yazmıştım gelecek diye :d. Artık gören almıştır diye düşünüyorum.Hep beraber uyandırdık forumu. Umarım ihtiyacı olanlara gitmiştir.
Bu sistem de al sata gitmez dostum. 1tb ile alan adam bunu gider en az 30k'ya falan koyar. Al satçılar değil kullanıcılar almıştır.bu al satçılarda para bol sanırımhemen 10 tane çekebiliyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
her zaman daha iyisi gelme şansı var hayırlısı diyelim sahibinden sitesine düşer bu sistemler birazdan
Giriş. Daha altı yok.Ventus ekran kartları iyi mi yoksa giriş seviyemi?
Sıcak ama sessiz kart. 4xxx serisi için bilmiyorum ama. Belki değişmiştir.Ventus ekran kartları iyi mi yoksa giriş seviyemi?
evetmağzalarda var demek mağzadan aynı fiyata mı alınıyor
150w falan çekiyor bu kart. Isınma sorunu yapma şansı yok diye düşüyorum. Mis gibi kullanırsın.Sıcak ama sessiz kart. 4xxx serisi için bilmiyorum ama. Belki değişmiştir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet
abicim terbiyeni bozma daha iyisinide alırsın.antalyadan alabilirsin vereyim aynı fiyataYa ihtiyacım vardı ne güzel alacaktım aldılar çok sinirliyim it herifler