Ömer Murat KARACA
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,590
Kartı piyasada 13-14'e almayanı dövüyorlar. Sistem de 13-14 desen 2K için 26K bağlanmazçökün al satçılar
Kartı piyasada 13-14'e almayanı dövüyorlar. Sistem de 13-14 desen 2K için 26K bağlanmazçökün al satçılar
Ya ne anlatıyorsun dayı sende al satci sın herhalde benim ihtiyacım vardı bir tane alacaktım sokarım sanada terbiyene deabicim terbiyeni bozma daha iyisinide alırsın.antalyadan alabilirsin vereyim aynı fiyata
çok haklısın piyasada çok vardı zaten bu fiyatta böyle sistemKartı piyasada 13-14'e almayanı dövüyorlar. Sistem de 13-14 desen 2K için 26K bağlanmaz
Yılbaşından sonra zam geldi bu arada çalışan zammı yansıtıldı bileşenlere 17k-18k ya rahat 4060 giriş segment kasa vardı yılbaşından önce o ara goat v3 çıkmıştı şuan bu uygulanan zamlı fiyatlara indirim yapılıyor çünkü firmaların nakite ihtiyacı varyılbaşından sonra pc fiyatları uçaçak kaçacak şöyle olacak diye bundan daha düşük sistemleri daha pahalıya aldık gerçekten inanılmaz sistemler var kaç gündür... yılbaşı geldi geçti nerde o yönetici vardı burda "ben toptancılarla alttan konusuyorum cok zam gelcek dostlar" diyen
Kasım sonunda 15.5'a 13100F - RTX 4060 White Sistem aldık itopyadan. Geldiği gün 16.5'a sattıydım. Fiyatlar arttı ancak şuan kimsede nakit olmadığı için firmalar nakit dönsün diye fiyat düşürüyor. Yani ucuzlayan bir şey yok, firmalar kârından kısıyor.yılbaşından sonra pc fiyatları uçaçak kaçacak şöyle olacak diye bundan daha düşük sistemleri daha pahalıya aldık gerçekten inanılmaz sistemler var kaç gündür... yılbaşı geldi geçti nerde o yönetici vardı burda "ben toptancılarla alttan konusuyorum cok zam gelcek dostlar" diyen
O paralara nakit almaktansa aynı paraya hatta daha ucuza kartla taksitli alınabilir. Avantajlı ticaretini yapan için de.Kartı piyasada 13-14'e almayanı dövüyorlar. Sistem de 13-14 desen 2K için 26K bağlanmaz
2k monitörül var ondan bekliyorum zaten2k monitör yoksa beklemeyin derim. Bu sistem beleş.
biraz sıcak çalışır.kartın küçüklüğünden de anlayabilirsin.Ventus ekran kartları iyi mi yoksa giriş seviyemi?
Goat v4 e de al sata gitmez dediler. Millet kapış kapış aldı sattı.Bu sistem de al sata gitmez dostum. 1tb ile alan adam bunu gider en az 30k'ya falan koyar. Al satçılar değil kullanıcılar almıştır.
Kaça gittiki satılmadı düzgünGoat v4 e de al sata gitmez dediler. Millet kapış kapış aldı sattı.