Evanescence
80+ Bronze
7500f stok fanla cayır cayır yanmaz mı
aynen kimsenin lafına aldanmayacaksın bende aldım goat4'ten hepsini 1 günde sattım elimde 100 adet olsa hepsini 1 gunde satardım goat4 için burada çığlık atıyordu satılmaz diye ticarette tereddüt olmaz alıp satarsın tereddüt edersen kaybedersinGoat v4 e de al sata gitmez dediler. Millet kapış kapış aldı sattı.
THERMALTAKE çok daha güzel bence zaten ağır ve sessiz bir kasa fanlarının ısıkları falanda çok guzel ama powerlarında coil sesi var 8 tane bu kasadan elime geçti hepsinde o ses vardıbu özelleştirme de bişey dikkatimi çekti
THERMALTAKE S200 TG kasa daha kaliteliyken
XIGMATEK ELITE ONE MESH neden 298tl fazla para istiyorlar xigmatek ne farkı var ? bilen varsa söylerse sevinirim hangi marka daha kaliteli kasa yapıyor öğrenmek isterim.
o halde xigmatek = powerboost,gamebooster,rampage,everest,gamepower gibi markalardan biraz daha mi iyi yapıyor kasaTHERMALTAKE çok daha güzel bence zaten ağır ve sessiz bir kasa fanlarının ısıkları falanda çok guzel ama powerlarında coil sesi var 8 tane bu kasadan elime geçti hepsinde o ses vardı![]()
yok bence THERMALTAKE daha iyi camı çoğu kasadan kalın sacıda öyle ve büyük bir kasa + çok sessiz fanlarıda çok güzel argb falan benim görüşüm çünkü xigmatek' kasanın fanları bile sabit ışıklı ve kasa çok sesli sacı ince gibio halde xigmatek = powerboost,gamebooster,rampage,everest,gamepower gibi markalardan biraz daha mi iyi yapıyor kasakalite konusunda
Kaç sattın 34 e sattın galibaaynen kimsenin lafına aldanmayacaksın bende aldım goat4'ten hepsini 1 günde sattım elimde 100 adet olsa hepsini 1 gunde satardım goat4 için burada çığlık atıyordu satılmaz diye ticarette tereddüt olmaz alıp satarsın tereddüt edersen kaybedersin
37'den verdim hepsini milletin 40 45 yazdığı yerde kapış kapış gitti vallaKaç sattın 34 e sattın galibabenim arkadaş aldı ama satamadı 37 ye hala onda duruyor 1 günde satman inandırıcı gelmedi
Hayır 12:30Yeni sistem 10.00 da mi gelecek?