Barış Yalçın
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 20
Oyun için yeterli olacaktır 2 3 yıl daha. Alırken dual channel almaya dikkat edin.
OOO sensesi. Biz nerde sen orada he!16 yeter.
render ve fazlaca ram gerektiren programlar kulanmayacaksan 16gb şu anlik yeterli.16 alacağım ama yetermi 32 alayımmı
render ile uğraşmıyorsanız 16gb oyun için baya yeterli16 alacağım ama yetermi 32 alayımmı
Ben oyun amaçlı değil yazılım için kullanacağım 1x16 alacağım anakartımda 2 ram slotu var ileride 2x16 geçebilmek için zaten 10 senede bir bilgisayar değiştiriyoru önü açık bir sistem olması iöin tek slot kullanmak istiyorum sizce hatali bir işelmmiOyun için 16 yeterli. Buarada 16 alcaksanız 2x8gb alın.
Bende yazılımcı olmak istiyorum nasıl başlayabilirimBen oyun amaçlı değil yazılım için kullanacağım 1x16 alacağım anakartımda 2 ram slotu var ileride 2x16 geçebilmek için zaten 10 senede bir bilgisayar değiştiriyoru önü açık bir sistem olması iöin tek slot kullanmak istiyorum sizce hatali bir işelmmi
Eğer 32 yapçaksanız değil.Ben oyun amaçlı değil yazılım için kullanacağım 1x16 alacağım anakartımda 2 ram slotu var ileride 2x16 geçebilmek için zaten 10 senede bir bilgisayar değiştiriyoru önü açık bir sistem olması iöin tek slot kullanmak istiyorum sizce hatali bir işelmmi
16 gb Günümüz koşulları açısından yeterli16 alacağım ama yetermi 32 alayımmı
Teşekkür ederimEğer 32 yapçaksanız değil.
Para sorun olmaz diyorsan 16x2 32 GB al. İleriye dönük olur.
Şimdi maddi bir sıkıntı var ama ileride ram yükseltmesi yapabileceğimi düşünüyorumTeşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi: