16 pro max almalımıyım

Reaksiyon skoru
62
2 ay sonra 17 serisi tanıtılacak ve telefon tasarımı çok hoşuma gitti şu an kıbrıstayım telefonu kaydettirme gibi bir derdim yok yani yurt dışı bir telefon alacam 16 peo max almalımıyım yoksa 17 pro max beklemelimiyim ilk çıktığında fiyatı biraz fazla olacak biliyoeum ama 1 2 ay fazla bekleyip sonrada alabilirim şu an red mi note 8 pro kullanıyorum 7 yıl sonra alacam iyi bir şey olsun istiyorum ama android olsun istemiyorum

ben olsam 17 alırım iphone zaten tavuk gibi sürekli yeni modeller yumurtluyor en azından en güncelini alırsın biraz fazla verip aldığına değsin

2 ay sonra 17 serisi tanıtılacak ve telefon tasarımı çok hoşuma gitti şu an kıbrıstayım telefonu kaydettirme gibi bir derdim yok yani yurt dışı bir telefon alacam 16 peo max almalımıyım yoksa 17 pro max beklemelimiyim ilk çıktığında fiyatı biraz fazla olacak biliyoeum ama 1 2 ay fazla bekleyip sonrada alabilirim şu an red mi note 8 pro kullanıyorum 7 yıl sonra alacam iyi bir şey olsun istiyorum ama android olsun istemiyorum
ben 17 yi bekliyorum..

17 alana kadar google pixel filan alın :D adamlar gittikçe nasıl kötü telefon yapabiliriz diye düşünüyorlar tasarım iğrenç ötesi olmuş

değişen şey bir tek isim oluyor. Android almamanız mantıksız gibi bir şey.

Ayrıca bunu hangi dilde yazdınız? 20 saniyedir cümleyi okumaya çalışıyorum

İlla iPhone alacaksanız bekleyin 17 pro max falan alın az kalmış o kadar

Ekim gibi 17 pro max alırsın kıbrıstan. Dolar böyle kalırsa 65000 civarına çıkış yapar.

Bişi sorcam. bende 16 pro var 17 pro için üste tahmini ne kadar verrim beyler? tahmin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,268
Üyeler
184,132
Son üye
Kin-yas
Geri