Neler Yeni

16 pro Max vs s24 ultra vs şubat 7 s25 ultra

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,249
İsim
Furkan Görür
s24u alıp 3-4 ay sonra sv kayıt yapacaksın. S25u çıkınca s24u sv kayıtlarını açacaklar yavaştan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Samsung alıp 2 sene sonra çöpe atmak istiyorsa tercih edebilir Apple hiç bir zaman değer kaybetmiyor hala 11 alanlar var
o eskidendi. Şuan git iphone 16 pmx al sonra satmaya çalış her türlü zarar ediyorsun. Ek olarak YURT DIŞI aldıgında değer kaybetme olayı her telefonda var

The Batman

80+ Silver
Samsung alıp 2 sene sonra çöpe atmak istiyorsa tercih edebilir Apple hiç bir zaman değer kaybetmiyor hala 11 alanlar var
yani s24 ultra cihazım 1 sene sonra çöp mü olucak hahaha çok komik

Oyun için Samsung cihaz alınmaz. Aynı işlemcili cihazlar içerisinde en düşük oyun performansına sahip cihaz oluyorlar.

S25U, S24U’nun işlemcisi daha iyisi ve tasarımı değişmiş hali olacak. Teknik olarak değişmesi beklenen bir şey yok. Bana göre net 16 Pro Max. S24U senin için daha mantıklı ise S25U bekleyebilirsin ama sana göre 16 Pro Max daha iyiyse beklemenin pek mantığı yok.
her oyunu çatur çutur 120 fps oynatıyor iphone kullanan biri degilim herkes kendine ne hitap ederse onu kullanmalı

Son düzenleme:

Roex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Berat Özdemir
s24u alıp 3-4 ay sonra sv kayıt yapacaksın. S25u çıkınca s24u sv kayıtlarını açacaklar yavaştan

o eskidendi. Şuan git iphone 16 pmx al sonra satmaya çalış her türlü zarar ediyorsun. Ek olarak YURT DIŞI aldıgında değer kaybetme olayı her telefonda var
Hocam şuan yurtdışı XR kullanıyorum ilk çıktığında almıştım ve şuan 6-7k fiyat veriyorlar 6 senelik telefon sizce 6 senelik bir Samsung şuan çalışıyormudur

her oyunu çatur çutur 120 fps oynatıyor iphone kullanan biri degilim herkes kendine ne hitap ederse onu kullanmalı
O konuda haklısınız fakat android cihazların max ömrü 3 sene

Telefonun tasarımı leş gibi ele oturmuyor kare telefon üretiyorlar hala telefon mu kullanıyorsunuz eziyetmi çekiyorsunuz belli değil samsung ultra serisinde tasarım değişikliği yapmak zorunda artık.

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,249
İsim
Furkan Görür
Hocam şuan yurtdışı XR kullanıyorum ilk çıktığında almıştım ve şuan 6-7k fiyat veriyorlar 6 senelik telefon sizce 6 senelik bir Samsung şuan çalışıyormudur

Telefonun tasarımı leş gibi ele oturmuyor kare telefon üretiyorlar hala telefon mu kullanıyorsunuz eziyetmi çekiyorsunuz belli değil samsung ultra serisinde tasarım değişikliği yapmak zorunda artık.
6 senelik samsung çalışıyor evet. https://www.epey.com/akilli-telefonlar/cikis-yili/2019/

Aquamen

80+ Bronze
kavga etmeyin la masaya koyunca aaaaaaa bunun 16 pro MAXI var desinler diye alcam :ROFLMAO:

Roex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Berat Özdemir

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,249
İsim
Furkan Görür
Güncel testleri izlemenizi öneririm

Hocam yurtdışı alıcaksanız iPhone alın Tr alınacaksa s25 ultra
iphone kayıt için 42k+yurt dışı masrafı olacak. TR fiyatına yakın olacak ve garantisiz almış olacak arkadaş.
Ama samsung olursa SV kaydını 5-6k ya yaptırarak yarı fiyatına sahip olacak.

Roex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Berat Özdemir
iphone kayıt için 42k+yurt dışı masrafı olacak. TR fiyatına yakın olacak ve garantisiz almış olacak arkadaş.
Ama samsung olursa SV kaydını 5-6k ya yaptırarak yarı fiyatına sahip olacak.
Kayıta gerek yok uzatma var

Nezha

80+ Bronze

9 senelik note 4 kenarda duruyor imei lazım olur diye atmadım. Çalışıyor çatır çatır ama artık güvenlik güncellemesi olmadığı için kullanmak riskli. Dolar 7-8 lirayken 7500 liraya iphone 11 alınıyordu. Dolar şu an 36 lira. Ama ip11i 12-13ten satınca kardayım diyor millet.

şahin doğan

80+ Platinum

Her oyunu 120 Fps oynatıyor dediğin oyunların arasından en çok zorlayanı pubg, onu da 13 Pro bile 120 FPS oynatıyor zaten.
GPU olarak A17 Pro’dan daha iyi olmasına rağmen genshin de zortlayan bir S24U.

• Beğen
Reaksiyonlar: Remi
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,937
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
Sağolun beyler ikisini de alacağım
Samsung'a server attırıp kullanirim
Aplle da 8 ay biri iş biri normal kullanım