16 yaşında 20lik diş çıkması

Reaksiyon skoru
0
16 yaşındayım sağ alt arkadan yeni bir dişim belirdi normalmi 20lik diş diyorlarmış sanırım

Normal zaten genelde ilk başta alt taraftaki 2 tanesi çıkmaya başlıyor.

bende 16yım bende aşşa ikisi çıktı üst 2 kök verdi. normal

38 yaşındayım bende çıkmadı, annem ve babam 65 yaşında onlarda da çıkmadı. Bu 20'lik dışı 20 yaşında kesin çıkacakmış algısı ne zaman biter acaba?

birde bu diş çıkınca ergenlik bitiyor diyorlar doğrumu

22 yaşındayım geçen sene 2 si altta çapraz çıkıyor diye ilk önce damağımı kesip 2 sini çektirdim, şimdi üstteki ikisi de yamuk çıkıyor yarın randevum var ama onlar biraz dışarı doğru çıktı. Allah valla düşmanıma vermesin bu ağrı harbi sıkıntı bir şey, birde diş düzenini de bozuyor.

16 yaşındayım sağ alt arkadan yeni bir dişim belirdi normalmi 20lik diş diyorlarmış sanırım
kanka benim de önce sağ çıktı birkaç ay sonra gel geldi bu günü buldu bikaç gündür çıkıyo bende de sol taraf. ne yemek yiyebiliyom ne bişey çiğneyebiliyorum illet bir şey. acı ne acı ha dikkat et hasar verme bi anda yüklenip ete

O diş zaten 20 yaşında birden şlop diye çıkmıyor hocam. Biraz daha erken yaşlarda ufaktan belirmeye başlıyor. Kişiden kişiye değişir tabii.

Beyler ben telleri daha yeni çıkarttım plak kullanıyorum yaş 19 gelirse düzeni bozar mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,172
Üyeler
174,317
Son üye
mercedeskadir
Geri