Neler Yeni

160 cm masa yeterli mi acil yardım lütfen

shn1

80+
Alacağım masanın genişliği 160 cm. 2 monitör koyacam kasayı koymayacam. Monitörlerin biri 32 inç diğeri 27 inç. 32 inç olan 71 cm genişlikte. 27 inç olan 61 cm. Yan yana koyacam fakat bitişik olmayacağından ötürü ikisi arasında biraz mesafe olacak. Sizce masaya sığar mı yoksa 180 cm genişlikte masa falan mı bakayim ?

Bünyamina

80+ Platinum
Alacağım masanın genişliği 160 cm. 2 monitör koyacam kasayı koymayacam. Monitörlerin biri 32 inç diğeri 27 inç. 32 inç olan 71 cm genişlikte. 27 inç olan 61 cm. Yan yana koyacam fakat bitişik olmayacağından ötürü ikisi arasında biraz mesafe olacak. Sizce masaya sığar mı yoksa 180 cm genişlikte masa falan mı bakayim ?
Yeterli. 170cm ya 80 cm masa kullanıyorum baya da büyük.
Sağında solunda boşluklar var. Monitörü çapraz kullanırsın öyle daha iyi oluyor zaten. Kasayı da masaya koyarsın.

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon. Bilgisayar. Monitör. Kulaklık.
140 cm masaya 2 tane 27" monitör 1 tane kasa sığdırdım.

shn1

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeterli. 170cm ya 80 cm masa kullanıyorum baya da büyük.
Sağında solunda boşluklar var. Monitörü çapraz kullanırsın öyle daha iyi oluyor zaten. Kasayı da masaya koyarsın.
Hocam Benim kafamı karıştıran şey şu , şimdi masaya otururken masayı ortalayıp da oturuyoruz ya hani , ana monitörü de masanın tam ortasına koyuyoruz. Sonrasında 2. Monitörü sağa veya sola koyduğumuz zaman hesaplarıma göre masaya sığmıyor monitör taşıyor masadan. Ama masaya ortalı oturmayıp en uçuna otursak ve iki monitörü yanyana koysak sığar zaten masaya. Umarım anlatabilmişimdir derdimi 😅
Mesaj otomatik birleştirildi:

140 cm masaya 2 tane 27" monitör 1 tane kasa sığdırdım.
Bir üst mesajımı okur musunuz aklıma takılan bir şey var arkadaşlar rica ediyorum bakar mısınız

Bünyamina

80+ Platinum
Hocam Benim kafamı karıştıran şey şu , şimdi masaya otururken masayı ortalayıp da oturuyoruz ya hani , ana monitörü de masanın tam ortasına koyuyoruz. Sonrasında 2. Monitörü sağa veya sola koyduğumuz zaman hesaplarıma göre masaya sığmıyor monitör taşıyor masadan. Ama masaya ortalı oturmayıp en uçuna otursak ve iki monitörü yanyana koysak sığar zaten masaya. Umarım anlatabilmişimdir derdimi 😅
Çok güzel anlattın. Bende en solda oturup kullanıyorum. :D
Alışırsın. Bu bir sorun değil.

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler

Bir üst mesajımı okur musunuz aklıma takılan bir şey var arkadaşlar rica ediyorum bakar mısınız
3'lü monitör kurulumu yapsan evet masaya monitörü ortalamak mantıklı olur. Ama çift monitörde monitörü masaya ortalamak saçma değil mi? Sol kenarda kalacak boşluk ne olacak?

shn1

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok güzel anlattın. Bende en solda oturup kullanıyorum. :D
Alışırsın. Bu bir sorun değil.
Hocam en uç kısma nasıl oturuyorsunuz. Psikolojikmen ben çok rahatsız olurum 😂

3'lü monitör kurulumu yapsan evet masaya monitörü ortalamak mantıklı olur. Ama çift monitörde monitörü masaya ortalamak saçma değil mi? Sol kenarda kalacak boşluk ne olacak?
Hocam tamam da asıl monitöre bakacam sürekli, onu tam karşıma almazsam nasıl kullanacam peki ?

Bünyamina

80+ Platinum
Mecbur alışıyorsun. Sığmayınca monitörü de tam karşında istediğin için yapacak bir şey yok. :D

• Beğen
Reaksiyonlar: shn1

KYTECHNGAMING

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
284
İsim
Kemal Yerebakan
İlgilendiği Kategoriler
Modem-Router
Yeter 140 bile yeter. 140 ta 3 monitör kullandım. tabii ki açıları baya kapalı idi.

1726940059464.png

Yeni evde 180'lik masaya geçiyorum. https://forum.donanimarsivi.com/konu/monitor-standi-lazim.1000269/post-9022310

Son düzenleme:

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler

Hocam tamam da asıl monitöre bakacam sürekli, onu tam karşıma almazsam nasıl kullanacam peki ?
Masanın soluna yanaşacaksın.

Ekler

• 20240912_003520.jpg
    20240912_003520.jpg
    1.1 MB · Hit: 25

Bünyamina

80+ Platinum
170 uzunluğunda masa. 27” 24” monitörler. 😅

Ekler

• IMG_3126.jpeg
    IMG_3126.jpeg
    3 MB · Hit: 24
  • Muhteşem
Reaksiyonlar: shn1

shn1

80+
Masanın soluna yanaşacaksın.
Hah şimdi oldu işte. Yani diyorsunuz ki masayı ortalayıp asıl monitörü de masanın ortasına yani tam karşıma alırsam 2.monitör masaya sığmaz diyorsunuz doğru mu ? 180 cm masa bile alsam sığmaz değil mi ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,708
Üyeler
161,739
Son üye
Mustafa T
Top Bottom