1600 TL parfüm önerisi

Evet tavsiye ederim. Ama çok ferah bir parfüm değil. Tam sonbaharlık. Yazın da üzmez, kişiden kişiye değişir. Kör alış parfümü değil bence. Sonbahar veya kış için istemiş olsaydınız önereceğim parfümler arasında kesin olurdu.
Yok kör alış yapmayacağım zaten deneyeceğim önce. 4 mevsimlik parfüm düşünüyorum da o yüzden biraz daha ağır bir parfüme yöneldim. Kalıcılığı hakkında bilgin var mı?

Vay arkadaş 1600tl parfüm.

Arkadaşlar 4 mevsim kullanabileceğim güzel bir parfüm tavsiye edermisiniz

Yorumları okuyuş şeklim
1657715384353.png

Yok kör alış yapmayacağım zaten deneyeceğim önce. 4 mevsimlik parfüm düşünüyorum da o yüzden biraz daha ağır bir parfüme yöneldim. Kalıcılığı hakkında bilgin var mı?
Kalıcılığı güzel. 4 mevsim gider Boss bottled. Aynı şekilde Creed aventusun kolonları da yaz ve Kış gider ama kışın biraz sönük kalabilir.

4 mevsimlik parfüm olmaz parfüm yerine göre sıkılır tek bir imza parfümü olmaz, ayrıca bu bir hastalık bir kere içine girdin mi incir ağacı dikebilir

4 mevsimlik parfüm olmaz parfüm yerine göre sıkılır tek bir imza parfümü olmaz, ayrıca bu bir hastalık bir kere içine girdin mi incir ağacı dikebilir
Biliyorum kankam ben de içindeyim zaten. 4 mevsimlik olmaz biliyorum ancak TR ekonomisi işte 1 tane aldık mı bir daha kolay kolay alınmıyor o yüzden bir tık daha ağır koku alıp 4 mevsim kullanmayı düşünüyorum.
Çok ağır koku.

Kusura bakma ben tam okumamaşım. Hafif olması önemliymiş.
Diesel Fuel for Life hafif bir parfümdür. Öneririm. Çok yakın bir arkadaşım parfümcüler parfümleri deneme fırsatım baya oldu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,598
Üyeler
185,292
Son üye
kaptankazim
Geri