LineaTurco
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,103
every 60 second in Africa, 1 minute passeseğer uzamazsan öyle kalırsın
every 60 second in Africa, 1 minute passeseğer uzamazsan öyle kalırsın
uzar kanka17 yaşındayım. Babam ve dedem 1.80 civarı. Sizce daha uzar mıyım? Veya uzatmak için tavsiyeniz var mıdır?
o zaman ciddi bir şey yok gibi genetik olma ihtimali cok fazla siz yinede saglam beslenip spor yapın eğer bu durum cok rahatsız ediyorsa doktora gidin kan değerlerinize baksınlar ona göre bir tedavi başlar yada başlamazHayır. Durumumuz iyi . Ben süt yoğurt peynir yemiyorum. Ondan heralde.
Bunu ben değil Profesyonel basketçi Furkan Korkmaz diyor .sert zeminde zıplamak boyu uzatır dolaylı yollarla basket boyu uzatır
hocam hep onunla alakalı bir durum değil olay benim annem ve babam çok uzun değil fakat ben 190 boyundayımhocam baba boyu ve anne boyun söyler misin?
Uzar. basketbol bisiklet17 yaşındayım. Babam ve dedem 1.80 civarı. Sizce daha uzar mıyım? Veya uzatmak için tavsiyeniz var mıdır?
aç kala kala kilo aldım ab.kısa kalmışsın be ercü yoksa sana yiyip içirmiyorlar mısüt iç uzarsın
(!)
genetik faktör daha önemli ama istisnalarda ola bilir senin gibi ))hocam hep onunla alakalı bir durum değil olay benim annem ve babam çok uzun değil fakat ben 190 boyundayım
bunuda bana profesor pediatri hocam diyorBunu ben değil Profesyonel basketçi Furkan Korkmaz diyor .
VS attıralım.genetik faktör daha önemli ama istisnalarda ola bilir senin gibi ))
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bunuda bana profesor pediatri hocam diyor