Fıratcakar
80+
- Reaksiyon skoru
- 39
Aigo gp550 şahsen önermediğim bir güç kaynağı zaten hakkında bilgi bulmak işkence gibi bir şeyPSU'nun tam olarak markası ne? Ayrica almayı düşündüğünüz SSD'de ısınma problemi var.
İşlemciyi 1600 AF yapıp fiyatını biraz düşürebilirsiniz aralarında çok bir fark yokMerhaba arkadaşlar,
Sizce değer mi ya da değiştirmemi istediğiniz bir parça var mı?
Pc montojlı haldr mi geliyorBen bir haftadır kullanıyorum. En ufak sıkıntısı yok. PSU çok kötüleniyor. Hiç sorun çıkarmadı bana.
Hangi ssd yi önerirsiniz?PSU'nun tam olarak markası ne? Ayrica almayı düşündüğünüz SSD'de ısınma problemi var.
Aigo gp550 şahsen önermediğim bir güç kaynağı zaten hakkında bilgi bulmak işkence gibi bir şey
[/QUOTEhazı
hazır pc olduğundan site güç kaynağını değiştirme seçeneği koymamış ileride bana çok sıkıntı yaratır mıAigo gp550 şahsen önermediğim bir güç kaynağı zaten hakkında bilgi bulmak işkence gibi bir şey
işlemciyi 1600af yapıp ssd değiştir bence. eğer biraz daha bütçen varsa işlemci 3300x öneririm.Merhaba arkadaşlar,
Sizce değer mi ya da değiştirmemi istediğiniz bir parça var mı?
3300x biraz eski kalmaz mı ryzen 5 daha iyi olmaz mıişlemciyi 1600af yapıp SSD değiştir bence. eğer biraz daha bütçen varsa işlemci 3300x öneririm.
eski derken? daha çok taze bu işlemciler 1-2 ay oldu.3300x biraz eski kalmaz mı ryzen 5 daha iyi olmaz mı
PSU'yu kötüleyen yok, 1 haftalık deneyime güç kaynağı için deneyim demek yanlış olur ayrıca.Ben bir haftadır kullanıyorum. En ufak sıkıntısı yok. PSU çok kötüleniyor. Hiç sorun çıkarmadı bana.
Sizi kastetmedim. Kötüleyenler var. 1 hafta içinde yıldırım çarpması elektrik gitmesi gibi şeyler yaşadım ondan.PSU'yu kötüleyen yok, 1 haftalık deneyime güç kaynağı için deneyim demek yanlış olur ayrıca.