1650S mining için OC önerisi

Valla hocam en fazla 1 ay yapar bırakırım gibi geliyor. Kart zaten akşama kadar yatıyor en fazla video falan açıyorum. 1 ay kadar bir kazayım sonrasında tekrar eskisi gibi yatar zaten kart. Ki zaten 1 sene sonra sistemi kardeşime vericem. Oyun falanda oynamıyorum fazla.
O zaman siz bilirsiniz koşa vadede çok zararı olmaz sanırım. Ama ben olsam ETC kazardım 20MH bandı kazımla iyi gelir getirir yine. Kendi deneyimime göre 30-40W güç tüketimi ve 10 dereceye yakın sıcaklık farkı oluyor ikisi arasında.

Veya ERGO da kartı az zorlayıp iyi gelir veriyor ama her borsada yok kendisi.

1638699444625.png

320 RVN'de bu kadar para ediyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sen 2 gün sonunda ortalamasını atsana bir de? Havuz işi falan girince ne kadar kalacak? 24 saatte çıkarıyor mu 10RVN?
24 saati bilmiyorum ama 12 saatte 8 RVN çıkardı.

Sen 2 gün sonunda ortalamasını atsana bir de? Havuz işi falan girince ne kadar kalacak? 24 saatte çıkarıyor mu 10RVN?
2.50 RVN'de normal cüzdanımda vardı 6.5 RVN çıkarmış 12 saatte.

Biraz değerler atmasyon gibi. Hangi havuz? Ben de o havuza geçeyim. Ethermine'de 13,5MH/s'da 18 saatte 10RVN kazıyorum.
Flypool havuzuna kazıyorum. Değerler atmasyon değil hocam kartınızın OC ayarlarıyla oynayın isterseniz bir sorun var gibi.

Biraz değerler atmasyon gibi. Hangi havuz? Ben de o havuza geçeyim. Ethermine'de 13,5MH/s'da 18 saatte 10RVN kazıyorum.
Kazım uygulamam NBminer.

3 dolar 39 TL hocam. Çok da bir para değil bence. :D
Para olup olmamasından bahsetmiyorum. Ne kadar kazandığını düzgün hesaplamamandan bahsediyorum. Ben 104 mh eth kazıyorum 295w tüketimim var sen tüketimi hesaplamadan hesabına gelen parayı buraya yazarsan yanlış hesap olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,387
Üyeler
197,445
Son üye
omerasimesim1
Geri