1660S'in RTX desteği var mı?

o her kartta var zaten
Her kart diye genelleme yaparsan yine yanlış bilgi vermiş olursun. Destek destektir, adam sana verimli mi değil mi diye sormamış. "Desteği var mı? " diye sormuş ve cevabı evet.
Post automatically merged:

Yok. Çünkü içinde Raytracing işleyen parçacıklar yok.
Var, ama yazılımsal olarak.

Her kart diye genelleme yaparsan yine yanlış bilgi vermiş olursun. Destek destektir, adam sana verimli mi değil mi diye sormamış. "Desteği var mı? " diye sormuş ve cevabı evet.
bu 60 fpsten 40 fps e düşüş değil 2fps falan almaya verim düşüşü diyorsanız siz haklısınız

Belki doğru biliyorsunuz ama yanlış bilgi aktarıyorsunuz. O kartta RTX desteği var ama yazılımsal olarak. RTX serisi kartlar gibi RT çekirdeklerine sahip değil, o yüzden çok verimli de değil. Fakat bu RTX desteğinin olmadığı anlamına gelmiyor.
Yazılımsal RT açacağıma oyunun yansıma ayarını ultraya çekerim.

Yazılımsal RT açacağıma oyunun yansıma ayarını ultraya çekerim.
Dostum biz şuan bunu konuşmuyoruz, RTX desteğinin olup olmadığını konuşuyoruz. Bu kartta da RTX desteği var fakat kullanışlı değil. Dediğin gibi yapmak daha mantıklı zaten.Ama konu bu değil.

Her kartta mı? Yalnızca nvidia eskiye yönelik birkaç kartına getirdi bu özelliği. Bilip bilmeden konuşmanız gerçekten sinir bozucu.
Boşver hocam, yanlış bilgi diye uyardım onun üstüne tekrar yanlış bilgi aktarıyor. Öğrenmek de istemiyorlar.

bu 60 fpsten 40 fps e düşüş değil 2fps falan almaya verim düşüşü diyorsanız siz haklısınız
60 fps'den de 2 fps'e düşmüyor. Ben bu konu hakkında yanlış bilgilendirmeden seni raporluyorum.

Geri