8X2 almaya değmez 16 alacaksan 16x1 al olurda paran olursa aynısından alıp 16x2 yaparsın yoksada boşu boşuna slot kaplamazBu hafta sistem toplayacaktım ama artan ram fiyatlarından dolayı 8x2 yeterli mi acaba diye sormak istedim.. Bu kadar fark vermeye gerek var mi? 5060ti + 9700x alacağım.
Kanka arkada farklı programlar çalışmaya devam edecekse vs yetmez, sen ne olur ne olmaz 32gb al tavsiyem. Veya 1 tane 16 lık al diğerini de ilerde alBu hafta sistem toplayacaktım ama artan ram fiyatlarından dolayı 8x2 yeterli mi acaba diye sormak istedim.. Bu kadar fark vermeye gerek var mi? 5060ti + 9700x alacağım.
Maksimum Spotify + oyun, chill bir oyun oynarsam bir de Google açık olur. 50 sekmeyi aynı anda kullanma amacım, alışkanlığım yok.Arkada çok işlem çalıştırmıyorsan yetiyor aslında.
1 tane 16 alacağım sanırım, dediğiniz mantıklı geldi. Fazla program açma olmuyor bende yazılım edit felan işim yok oyun hep.Kanka arkada farklı programlar çalışmaya devam edecekse vs yetmez, sen ne olur ne olmaz 32gb al tavsiyem. Veya 1 tane 16 lık al diğerini de ilerde al
Fazla olması daha iyiMaksimum Spotify + oyun, chill bir oyun oynarsam bir de Google açık olur. 50 sekmeyi aynı anda kullanma amacım, alışkanlığım yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1 tane 16 alacağım sanırım, dediğiniz mantıklı geldi. Fazla program açma olmuyor bende yazılım edit felan işim yok oyun hep.
Aynı benim kafadan, bazı saçma sapan oyunlarla 14-15 gb kullandığım oldu ama nadiren o da.Maksimum Spotify + oyun, chill bir oyun oynarsam bir de Google açık olur. 50 sekmeyi aynı anda kullanma amacım, alışkanlığım yok.
1 tane 16 alacağım sanırım, dediğiniz mantıklı geldi. Fazla program açma olmuyor bende yazılım edit felan işim yok oyun hep.
Öylede olsa ilerde uğraşmamış olursun en azından, hatta 2026 yılına kalmadan 32 işini halletsen kafan rahat olur.Maksimum Spotify + oyun, chill bir oyun oynarsam bir de Google açık olur. 50 sekmeyi aynı anda kullanma amacım, alışkanlığım yok.