- Konu Sahibi Konu Sahibi
bios sıfırlamadım amd radeon ayarlarından fps artıcı ayarlar denıyordum sonra oyuna gırdım baktım şöyle bi %10 fps düşüşü var ram den mişRyzen Master gibi programlar kullandin mi? Ya da bils sifirlamayi denedin mi?
bios sıfırlamadım amd radeon ayarlarından fps artıcı ayarlar denıyordum sonra oyuna gırdım baktım şöyle bi %10 fps düşüşü var ram den mişRyzen Master gibi programlar kullandin mi? Ya da bils sifirlamayi denedin mi?
Biostan ayar yapmazsan ramlar 3000 mhz olmazrami yeni takmiştim 2 gün oldu biostan mhz ayarı yaptim 16gb 3000mhz oldu nedense bi baktım 16gb ram 7.95 i kullanılıyo birde 3000mhz yapamıyorum 2667mhz de çalışıyor işlemcim apu değil anakart bıostar a320mh
yapıyorum 3000mhzi göstertiyor kaydet çık dıyorum gene 2667 oluyorBiostan ayar yapmazsan ramlar 3000 mhz olmaz
o zaman bir şey diyemiyorum ben bu kadar biliyorum daha çok ekipman konularında daha iyi yardımcı oluyorumyapıyorum 3000mhzi göstertiyor kaydet çık dıyorum gene 2667 oluyor
210tlık mekanık jomes donkey alınır mı??o zaman bir şey diyemiyorum ben bu kadar biliyorum daha çok ekipman konularında daha iyi yardımcı oluyorum
ben James Donkey kullanmadım ( ve hiç almayıda düşünmüyorum bana pek kaliteli gelmiyor ama çok sevenlerde var bu benim kendi düşüncem )210tlık mekanık jomes donkey alınır mı??