16K bütçe Android vs ios

Muhammetyzicii

80+ Silver
Reaksiyon skoru
652
Yav agalar iphone yurtdışı aldım alıcam ama bu zamlar beni bi üzdü maksimum 16 bin bi bütçem var yani yurtdışı 13 mü alsak acaba yoksa s22 mi ? S23 diyecem de arasinda 5000 TL fark var

yurtdışı ios alacağına sıfır al daha iyi

Yav agalar iphone yurtdışı aldım alıcam ama bu zamlar beni bi üzdü maksimum 16 bin bi bütçem var yani yurtdışı 13 mü alsak acaba yoksa s22 mi ? S23 diyecem de arasinda 5000 TL fark var
@şahin doğan ya hocam bu s22'de sorun var diyordunuz ısınma ve hizli şarj düşmesi gibi bunlar hâla geçerli mi yani bu yd 13'lerin fiyati artmıştır büyük ihtimal artmışsa 12 alabilirim s22 mi iphone 12 veya 13 mü
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@şahin doğan ya hocam bu s22'de sorun var diyordunuz ısınma ve hizli şarj düşmesi gibi bunlar hâla geçerli mi yani bu yd 13'lerin fiyati artmıştır büyük ihtimal artmışsa 12 alabilirim s22 mi iphone 12 veya 13 mü
S22 plus'a da bütçe yetmiyor

Konuya acil yardım lazım bende aynı durumdayım

YD S22 alınır gibi

Android birkaç yıl sonra kasmaya başlayan bir yazılım bence. 6s kullanıyorum hala çoğu androidden daha hızlı çalışıyor :D İOS der kenara çekilirim

Konuya acil yardım lazım bende aynı durumdayım

YD S22 alınır gibi
YD samsung alamam hocam ya onlarda kayıtsız zor kullanılıyor

Android birkaç yıl sonra kasmaya başlayan bir yazılım bence. 6s kullanıyorum hala çoğu androidden daha hızlı çalışıyor :D İOS der kenara çekilirim
Biliyorum ama başımızdaki adam durmuyor ki bi rahat rahat alalım....

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,720
Üyeler
200,487
Son üye
maxxe 21

Geri