Oynatır.basit oyunlar hayday lafan yani
hayday basit oyun değil gazetede aradaki farkı görüyorsun ben s23 ve tab s11 arasında uçurum gibi fark yaşıyorumbasit oyunlar hayday lafan yani
Sadece Oyun oynayacaksan V9 alınırdı.O tabletin kalem performansı pek iyi değilmiş sanırım.Ayrıca garanti ve parça bulumunda sorun yaratıyor.peki20k olsa ne alınır v9 diyenler var
Anladım peki bu attığım tablette klavye ve kalem içinde miSadece Oyun oynayacaksan V9 alınırdı.O tabletin kalem performansı pek iyi değilmiş sanırım.Ayrıca garanti ve parça bulumunda sorun yaratıyor.
consumer.huawei.com
şu bütçeyi görünce elim ayağım kilitleniyor ya 25-30k deseniz de s11i cephe savunur gibi savunsamders çalışmak ve film dizi izlemek için arıyorum bütçem 16k önerilerinizi bekliyorum
17k diyo orDA AMA 16K DİYOR ATTIĞIM SİTEDEBurdan satın al:
Satın Al HUAWEI MatePad 11.5 2025 - HUAWEI Online Mağazası
2.5K PaperMatte Ekran, 10100 mAh pil ve 40W hızlı şarj özelliklerine sahip HUAWEI MatePad 11.5" 2025'i deneyimleyin. HUAWEI'in resmi Online Mağazası'ndan hemen satın alın.<br/>consumer.huawei.com
O kadar yok maalesefşu bütçeyi görünce elim ayağım kilitleniyor ya 25-30k deseniz de s11i cephe savunur gibi savunsam