17 PRO MAX HANGİ RENK ALMALIYIM

BySamet

80+
Reaksiyon skoru
33
Merhaba arkadaşlar 17 pro max alacağım turuncu renk almayı düşünüyorum fakat arkadaşlarımın çok görgüsüzce diyor abisi öneriyor arkadaşlarımı mı dinlemeliyim yoksa kendimi mi

Merhaba arkadaşlar 17 pro max alacağım turuncu renk almayı düşünüyorum fakat arkadaşlarımın çok görgüsüzce diyor abisi öneriyor arkadaşlarımı mı dinlemeliyim yoksa kendimi mi
Kendini dinle. Onlar alamıyor diye belki çekemiyor.

Çizilmeleri takmıyorsanız turuncu alın geçin binlerce lira veriyoruz biraz görgüsüz olalım istediğimiz olsun. Bende 16pro max çöl titanyum istiyordum abim natural daha güzel diyip natural almış 😔 çöl olsun isterim halen

Ek olarak şöyle hocam; cihazı sen kullanacaksın onlar değil.
geçmiş olsun hocam öncelikle umarım kaliteli adamlarla tanışırsın. turuncuyu alacağım şu an kesinleştirdim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çizilmeleri takmıyorsanız turuncu alın geçin binlerce lira veriyoruz biraz görgüsüz olalım istediğimiz olsun. Bende 16pro max çöl titanyum istiyordum abim natural daha güzel diyip natural almış 😔 çöl olsun isterim halen
evet o yüzden içimde bir ukte kalır diye konuyu açmıştım değerli yorumun için teşekkür ederim hocam

geçmiş olsun hocam öncelikle umarım kaliteli adamlarla tanışırsın. turuncuyu alacağım şu an kesinleştirdim

evet o yüzden içimde bir ukte kalır diye konuyu açmıştım değerli yorumun için teşekkür ederim hocam
Amin hocam. Çevre önemli gerçekten. Hayırlı olsun size kazasız belasız kullan.

Benim kaldı şahsen ailemin laf etmeyeceğini bilsem sırf natural olduğu için turuncu 17ye veya çöl 16ya geçerdim

neyi seviyosan onu al başkasını ipleme görgüsüzce olsun nolcak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,157
Üyeler
185,226
Son üye
5dolarveririm
Geri