17 pro max vs s25 ultra

Yd almayı düşünüyorum. Sizce hangisi.
YD alma derim nacizane tavsiyem ben almıştım ordan pişmanım. ikisi arasında da s25 ultra. 17 pro da kullandım şuan s25 ultradayım öyle diyim

snapdragon daha iyi malesef 3 nm olmasına rağmen
yine de samsung 2 nm geçen ilk işlemci seneye temelleri olmuş olacak diğerleri yeni geçerken bayağı gelişiyorlar tekel olmasın iyi
gizli ekranı uygulamaya özel yapabiliyorsun bildirimlere özel de yapılabiliyordur belki onu bilmiyom çok iyi
kalem bluetooth yok sanırım ama watch var saatten kamerayı kontrol edebiliyom ihtiyacım yok
Bildirimlerede özel yapılabiliyor diye biliyorum bankacılık vs. Snapdragon daha iyide Exynoslu bir modelde çıkartsalar iyi olurdu çünkü vaadleri daha iyi perfonmanstı birazcık alışırdı piyasa exynosa.

Bildirimlerede özel yapılabiliyor diye biliyorum bankacılık vs. Snapdragon daha iyide Exynoslu bir modelde çıkartsalar iyi olurdu çünkü vaadleri daha iyi perfonmanstı birazcık alışırdı piyasa exynosa.
daha ön siparişe çıkmadan 1m artırmışlar stoğu
s26 ve s26+ var exynos kamera setini değiştirirselerdi çok satardı..

26 ultra bugün tanıtılacak single core dahil her konuda daha üstün ama iki cihazda zaten çok üst düzey hangi işletim sistemini kullanmak istiyorsan onu seç ikiside dikkat çeken güzel tasarımlı cihazlar bence
27 sinde tanıtılmıyo mu

Kamera çok geride kaldı ya hep aynı.. 1/3.28 falan kullanıyorlar. Rakipleri 1/1.28 falan yapıyor.
s25 ultraya baya baktım kamerası yeterli geldi zoomda falan bana 40x net çekmesi yeterli 100x net çekmese de olur
ekran işlemci ekosistem kalem daha önemli
s23 var bende benimkinin kamerası yetmiyor :d
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

27 sinde tanıtılmıyo mu
yok bugün tanıtılıyo 25 şubat 21.00
1772030290302.webp

s25 ultraya baya baktım kamerası yeterli geldi zoomda falan bana 40x net çekmesi yeterli 100x net çekmese de olur
ekran işlemci ekosistem kalem daha önemli
s23 var bende benimkinin kamerası yetmiyor :d

yok bugün tanıtılıyo 25 şubat 21.00
Alıntıyı görüntüle
Arkadaşımda vardı S25U 40xte falan baya netti 100x de de güzel çekiyor ama işte kime göre neye göre x200 ultra ya da x300 proya göre hayır ama diğer birçok telefona göre yine çok iyi.

Arkadaşımda vardı S25U 40xte falan baya netti 100x de de güzel çekiyor ama işte kime göre neye göre x200 ultra ya da x300 proya göre hayır ama diğer birçok telefona göre yine çok iyi.
benim s23 30xte okunamaz çekiyorken s25u 80x 100xte daha iyi çekiyor
tabi fiyatları arasında 3-4 kat var biraz, günlük hayat için mükemmel s23

S26 mart da satışta bekle onu al ya da s25u fiyatı iyice düşsün o zaman al

benim s23 30xte okunamaz çekiyorken s25u 80x 100xte daha iyi çekiyor
tabi fiyatları arasında 3-4 kat var biraz, günlük hayat için mükemmel s23
Bence s23 ün en büyük avantajı küçük olup çok şey yapabilmesi. İşlemci falan olarak çok iyi bir telefondu ve boyutları öyle tuğla gibi değildi. Vivoda bu 100x zoom netliğini koca çıkıntıyla yapıyor..

mağazalara çıktığı an yd hali gelir mi?
Önce bile gelir bence. X300 pro daha lansman olmadan adamlar koymuştu.

Bence s23 ün en büyük avantajı küçük olup çok şey yapabilmesi. İşlemci falan olarak çok iyi bir telefondu ve boyutları öyle tuğla gibi değildi. Vivoda bu 100x zoom netliğini koca çıkıntıyla yapıyor..
küçük diye değiştiriyorum uzun vadede dayanacağını bilsem fold 8 alırım.. 3 sene falan dayanmaz ekranı çizilir illaki hem fold 7de inceleştirmek için s pen desteğini kesmişler

küçük diye değiştiriyorum uzun vadede dayanacağını bilsem fold 8 alırım.. 3 sene falan dayanmaz ekranı çizilir illaki hem fold 7de inceleştirmek için s pen desteğini kesmişler
Katlanır telefon alınmaz bana göre şimdilik. İç ekranları çok çok hassas. Samsung bunu aştı baya bir ama yinede yeterli düzeyde değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,451
Üyeler
189,268
Son üye
ahmetburakyilmaz610@gmail
Geri