17 Pro Max’te Turuncu mu Abis Mi?

diekatze

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
631
Arkadaşlar 17 PM turuncu ve lacivert ayırttım. Hangisini alayım aşırı kararsız kaldım ne dersiniz? Turuncu bayar mı zamanla, kılıfla kapatması da zor kamera kısmı çok geniş.

Arkadaşlar 17 PM turuncu ve lacivert ayırttım. Hangisini alayım aşırı kararsız kaldım ne dersiniz? Turuncu bayar mı zamanla, kılıfla kapatması da zor kamera kısmı çok geniş.
İkisini de canlı gördüm turuncu da güzel ama herkes turuncu aldı ben olsam abis alırdım.

Turuncuyu farklı olmak için aldıklarını düşünüyorum.Turuncu telefon nedir gözünü seveyim.Abis rengi gayet estetik duruyor

İkisini de canlı gördüm turuncu da güzel ama herkes turuncu aldı ben olsam abis alırdım.
Ben de az önce gürgençlerden geldim, gitmişken adaptör aldım. Dediğin gibi turuncu güzel bir renk beni laciverte göre daha fazla cezbediyor ama bir zaman sonra baymasından korkuyorum. 13 pm sierra blue mesela. Yani her bakışta ayrı hoşuma gidiyor

Ben de az önce gürgençlerden geldim, gitmişken adaptör aldım. Dediğin gibi turuncu güzel bir renk beni laciverte göre daha fazla cezbediyor ama bir zaman sonra baymasından korkuyorum. 13 pm sierra blue mesela. Yani her bakışta ayrı hoşuma gidiyor
14 serisinde de mor çok alınmıştı o yüzden mor bulmak zor olmuştu. Aynısı turuncuda da olacak gibi. Bence abis tercih edin.

Koyu renk iyidir, lacivert güzel duruyor. (Muhtemelen kılıfla kullanacaksın çokta takılmaya gerek yok.)

Gümüş yada turuncu alırdım, zaten iphone en son 8 kullandığımda siyah aldım sonra tövbe ettim, çizikler koyu renkte daha belli oluyor en güzeli gümüş almak beyaz çizikleri belli etmiyor

Turuncu alırsan bulunması zor olacağı için zamanla, satarkende değerinde satarsın ve üst modele geçersin.

iphone alıyorsan zaten gösteriş için alıyorsundur en çok dikkat çeken masaya koydun mu göz alan rengi al geç xd

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,026
Üyeler
183,046
Son üye
emrylcn9
Geri