Neler Yeni

17 yaşında göz çizdirebilir miyim

xRauf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Rauf Emir
Merhabalar ben MSÜ için gözümü cidirecegim fakat galiba yaş sınırı 18 mis ben 1 yıl erken başladığım için 17 yaşındayım 17 yaşında çizdirebilir miyim bir yolu yok mudur ?
Bu konularda çok bilgim yok ancak ben senin yerinde olsam ilk önce mülakatları geçtikten sonra bunu düşünürdüm. (önce sağlık raporu istenmiyorsa)

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
802
İsim
Arif
Bu konularda çok bilgim yok ancak ben senin yerinde olsam ilk önce mülakatları geçtikten sonra bunu düşünürdüm. (önce sağlık raporu istenmiyorsa)
Mülaktalarda sağlık mülakatından geçemez zaten gözden kalırsa.

Knispel

80+ Bronze
23 yaşına kadar göz numaraları ilerlemeye devam eder 23'de durur. Eğer şimdiden çizdirirsen yüksek ihtimale ileride tekrar çizdirmen gerekebilir.
18 olduğunda gel çizeriz diyen doktorlara aldırış etme çoğu alacağı paranın derdinde fakat kaliteli bir merkeze gidersen zaten 18'de bile tavsiye etmezler. Örneğin: Dünyagöz, Kudret Göz, Venividi vs.

tywin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Burak
Çizdirsen bile giremezsin
hocam yaş şart vs. yok tamamiyle senin bünyen ve gözün ile alakalı göz gelişmeye devam ettiği için ameliyat olduktan sonra tekrar bozulma ihtimali var bu yuzden gelişmenin durmasını bekliyorlar bu yüzden yüksek yaş söylüyorlar ayrıca msü içinde lazer ameliyatı olduktan sonra gözünde mikroyanıklar oluşuyor sağlık mülakatlarına girmeden önce onların yok olması gerekiyor

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
802
İsim
Arif
Top Bottom