yalnızbiri01
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 864
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Öyle yapcagim teşekkürlerAilenle beraber gidip bi doktora danış. Yapadabilirler yapmayadabilirler.
Öyle yapcagim teşekkürlerAilenle beraber gidip bi doktora danış. Yapadabilirler yapmayadabilirler.
Bu konularda çok bilgim yok ancak ben senin yerinde olsam ilk önce mülakatları geçtikten sonra bunu düşünürdüm. (önce sağlık raporu istenmiyorsa)Merhabalar ben MSÜ için gözümü cidirecegim fakat galiba yaş sınırı 18 mis ben 1 yıl erken başladığım için 17 yaşındayım 17 yaşında çizdirebilir miyim bir yolu yok mudur ?
Mülaktalarda sağlık mülakatından geçemez zaten gözden kalırsa.Bu konularda çok bilgim yok ancak ben senin yerinde olsam ilk önce mülakatları geçtikten sonra bunu düşünürdüm. (önce sağlık raporu istenmiyorsa)
18 şart.
hocam yaş şart vs. yok tamamiyle senin bünyen ve gözün ile alakalı göz gelişmeye devam ettiği için ameliyat olduktan sonra tekrar bozulma ihtimali var bu yuzden gelişmenin durmasını bekliyorlar bu yüzden yüksek yaş söylüyorlar ayrıca msü içinde lazer ameliyatı olduktan sonra gözünde mikroyanıklar oluşuyor sağlık mülakatlarına girmeden önce onların yok olması gerekiyorÇizdirsen bile giremezsin
Hocam bazılari fark etmiyor diyorlarÇizdirsen bile giremezsin
Fark edilmezse girer. Tomografi çekilmediği sürece de farkedilmez.Çizdirsen bile giremezsin
Genelde fark edilmiyor hocam. Tamamen şans meselesi.Hocam bazılari fark etmiyor diyorlar
Evet de sıkıntı yaş daFark edilmezse girer. Tomografi çekilmediği sürece de farkedilmez.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Genelde fark edilmiyor hocam. Tamamen şans meselesi.
Hocam özel hastanelerde çizdirebilirsin.Sözleşme imzalatıyorlar 18 yaşından küçük olduğun için.Merhabalar ben MSÜ için gözümü cidirecegim fakat galiba yaş sınırı 18 mis ben 1 yıl erken başladığım için 17 yaşındayım 17 yaşında çizdirebilir miyim bir yolu yok mudur ?