tekrar gelirmi çünkü şuan 200 tl. 2 Hafta içinde almam lazım en geçRampage mouse smx r47 X Jammer kullanıyorum çok memnunum. Şok'a gelmişti ordan almıştım, 80₺'ye.
Alıntıyı görüntüle
Everest DLM500 tek geçerim 7 yıldır kullanıyorum daha tık yokMerhaba bana 170 TL mouse önerebilir misiniz?. Ellerim büyük sayılır .
Gelse de almayın, bu bütçede çok daha iyileri var.tekrar gelirmi çünkü şuan 200 TL. 2 Hafta içinde almam lazım en geç
Corsair katar pro'mu yoksa gamepower ursa mı daha iyidir![]()
Corsair Katar Pro CH-930C011-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair Katar Pro CH-930C011-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Katar Pro CH-930C011-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 675,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
OMEN 600 artık alınmaz, çok zamlandı. Katar Pro ile ciddi bir farkları yok zaten.
Katar Pro'nun sensörü, malzeme kalitesi vs. daha iyi.Corsair katar pro'mu yoksa gamepower ursa mı daha iyidir
Bunun yerine G72 alabilirsin aynı özelliklere sahipler, 140₺.tekrar gelirmi çünkü şuan 200 TL. 2 Hafta içinde almam lazım en geç