Neler Yeni

1700 TL'ye kadar kasa önerisi (fan hızı ayarlanmalı)

PoisoNN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emin Talha Dinç
Selamlar dostlar, bazı parçalar ikinci el olacak şekilde düşük seviye bir sistem kurduğum için kasa bütçem az. Aslında 1400 TL'ye Zoko Hunter alacaktım ancak fanlarının sürekli tam güçte çalıştığını öğrenince vazgeçtim. Fanların hızını herhangi bir şekilde ayarlayabileceğim bir kasa önerirseniz sevinirim. 1700 liraya kadar yazdım ancak aklınıza gelen en ucuz ve uygun kasa hangisiyse onu yazın lütfen. Anakartım mATX ve diğer parçalarım da bu tip bir kasaya uyumlu. Ona göre de önerebilirsiniz. Kozmetik kaygılarım yok.

PoisoNN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emin Talha Dinç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fan ayarı anakarta bağlı değil mi ben mi yanlış biliyorum.Eğer kontrolcüden kastınız ise
Depodan alır iseniz https://www.teknobiyotik.com/dark-m...asi-dkchmaxv20-32929.html?ref=akakce&v=1.63.4
yok ise kargo ücreti 400tl kitleniyor.
Hocam molex fan diye bir şey varmış, direkt psu'dan gücü alıp tam güç çalışıyormuş. Kasa kontrolcüsünde de fan hızı ayarı yokmuş dediğim modelde. Bu arada şehrimde teknobiyotik olmadığı için bu kasa uygun değil hocam.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Emir
Hocam molex fan diye bir şey varmış, direkt psu'dan gücü alıp tam güç çalışıyormuş. Kasa kontrolcüsünde de fan hızı ayarı yokmuş dediğim modelde. Bu arada şehrimde teknobiyotik olmadığı için bu kasa uygun değil hocam.
Fan baglantisi molexte oyle evet.Direkt olarak psuya baglıyorsunuz.Kontrol edilebilir versiyonlar ise 3 pin veya 5pin olmasi lazimdi diye hatirlitorum.Her ikiside olabilir yanlis bilgilendirmiyim anakart uzerinden baglanti yapiyorsunuz

Top Bottom