Ee tamam sen zaten şovunu yapmışsın takılma. Sen kısayım diye tribe girme sadece uzun değilsin. Ortalama bir turk gencisin. Sen kendini geliştirmeye bak. İleride boyun o kadar önemli olmadığını direkt deneyimleyeceksin.Babada anada kısa miiletin babası 170 üstü anası 160 üstü
Genetik sıkıntı reis zor en iyisi doktora gitÖncelikle merhaba dostlar boyum 174 kilom 90 yaşım 17 boyum kısa olduğu için iyice asosyalleştim ve depresyona girdim annemin boyu 155 babamın 163 baba tarafım uzun değil anne tarafım uzun boylu dayılarım 175 170 ve 190 [ kendi yaş gruplarına göre iyi ] amcalarım max 165 falan sizce bu yaştan sonra boyum uzarmı boyum ortamı kısamı
gitsemde bu yaştan sonra zor boy uzatma ameliyatı var oda 1m den başlıyor 1 yılda normalleşionGenetik sıkıntı reis zor en iyisi doktora git
Sen bu genetige göre iyi gelmişsin yine şükret. Valla hiç bi dayanagim yok ama kendi gözlemim 15-25 yaş arasınıj boy ortalamasının tahmini 178 civarı oldığunu düşünüyorum önceki nesile göre gözle görülür fark olduğu çok belli. Çokta kısa değilsin bu arada eger arkadaslarinin hepsi uzun boyluysa falan normal boyle hissetmen.Öncelikle merhaba dostlar boyum 174 kilom 90 yaşım 17 boyum kısa olduğu için iyice asosyalleştim ve depresyona girdim annemin boyu 155 babamın 163 baba tarafım uzun değil anne tarafım uzun boylu dayılarım 175 170 ve 190 [ kendi yaş gruplarına göre iyi ] amcalarım max 165 falan sizce bu yaştan sonra boyum uzarmı boyum ortamı kısamı
He birde şu ihtimal var belkide sosyal medyadan dolayi da aşırı kısa hissediyor olabilirsin kendini. Dediğim gibi ortalamaya yakınsın zaten çokta kısa değilsin. Sosyal medyaya göre herkes 180 üstü zaten. Birde çoğu erkeğin boyunu 3 4 cm fazladan söylediğini unutmamakta lazım.Sen bu genetige göre iyi gelmişsin yine şükret. Valla hiç bi dayanagim yok ama kendi gözlemim 15-25 yaş arasınıj boy ortalamasının tahmini 178 civarı oldığunu düşünüyorum önceki nesile göre gözle görülür fark olduğu çok belli. Çokta kısa değilsin bu arada eger arkadaslarinin hepsi uzun boyluysa falan normal boyle hissetmen.