174 üm psikolojim bozuldu

174 KISAMI

• KISASIN @M BİTİ GİBİSİN

Oylar: 4 33.3%
  • ORTA ALTI

Oylar: 1 8.3%
  • ORTA

Oylar: 4 33.3%
  • UZUN OLUP DEVE G0TUMU YALAYACAKSIN

Oylar: 3 25.0%

• Oy kullanan toplam üye
    12
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Çağımızın hastalığı ae millet 1.75 boyda bile özgüvensiz hissediyo. Her kimin boy takıntısı varsa allah onu öteki tarafta 1.10 yecüc olarak yaratsın

annen 155, baban 163, amcanlarin ise max 165 ve sen onlarin arasinda 174 ciktiysan bence mukemmel bir sey bu, bence boy daha uzamaz ama boyle ''hayat bitti'' triplerine felan da girmeyin iyice batirirsiniz kendinizi... bir de incel mi mincel mi oyle bir konu acmissiniz daha 17 yasindasiniz bir sakin olun ben de bilirim boyun ne kadar onemli oldugunu ozellikle partner secim konusunda ama yapacak bir sey yok yani ha sorunuzun cevabi olarak da ortalamanin altisiniz eger 1.76 dan hesap edilirse, avrupa kismina hic girmeyelim bile

Öncelikle merhaba dostlar boyum 174 kilom 90 yaşım 17 boyum kısa olduğu için iyice asosyalleştim ve depresyona girdim annemin boyu 155 babamın 163 baba tarafım uzun değil anne tarafım uzun boylu dayılarım 175 170 ve 190 [ kendi yaş gruplarına göre iyi ] amcalarım max 165 falan sizce bu yaştan sonra boyum uzarmı boyum ortamı kısamı
Genetik sıkıntı reis zor en iyisi doktora git

19 yaşında 1.65 olanlar ne oluyor hocam? Ankette hangi şıkkı seçeceğimi karar veremedim

Öncelikle merhaba dostlar boyum 174 kilom 90 yaşım 17 boyum kısa olduğu için iyice asosyalleştim ve depresyona girdim annemin boyu 155 babamın 163 baba tarafım uzun değil anne tarafım uzun boylu dayılarım 175 170 ve 190 [ kendi yaş gruplarına göre iyi ] amcalarım max 165 falan sizce bu yaştan sonra boyum uzarmı boyum ortamı kısamı
Sen bu genetige göre iyi gelmişsin yine şükret. Valla hiç bi dayanagim yok ama kendi gözlemim 15-25 yaş arasınıj boy ortalamasının tahmini 178 civarı oldığunu düşünüyorum önceki nesile göre gözle görülür fark olduğu çok belli. Çokta kısa değilsin bu arada eger arkadaslarinin hepsi uzun boyluysa falan normal boyle hissetmen.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sen bu genetige göre iyi gelmişsin yine şükret. Valla hiç bi dayanagim yok ama kendi gözlemim 15-25 yaş arasınıj boy ortalamasının tahmini 178 civarı oldığunu düşünüyorum önceki nesile göre gözle görülür fark olduğu çok belli. Çokta kısa değilsin bu arada eger arkadaslarinin hepsi uzun boyluysa falan normal boyle hissetmen.
He birde şu ihtimal var belkide sosyal medyadan dolayi da aşırı kısa hissediyor olabilirsin kendini. Dediğim gibi ortalamaya yakınsın zaten çokta kısa değilsin. Sosyal medyaya göre herkes 180 üstü zaten. Birde çoğu erkeğin boyunu 3 4 cm fazladan söylediğini unutmamakta lazım.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,833
Üyeler
192,046
Son üye
samettmavi
Geri