Neler Yeni

18 yaş altı için Banka kartı önerisi (ziraat-iş vs.)

betaqm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Boran
Arkadaşlar papara kart onay istediği için kullanamıyorum ve artık banka kartına geçmeye karar verdim veli izni var sizce ziraat mi yoksa iş mi ziraat evime yakın kolayca çıkarabilirim ve atm si vs de daha fazla var kartı internet alışverişi için kullanacağım sizce ne önerisiniz (Banka kartı olacak papara benzeri önermeyin onlara veli iznim yok)
iş bankası güzel diye biliyorum. Biri sana para gönderebilir ama sen ona para gönderemezsin. Ayrıca çok sıkı denetim yapıyorlar. Ne yaptığna dikkat et :D

.RBO.

80+ Silver
Ziraat kullanıyorun ve hiç memnun değilim troy diye ödeme sistemi yüzünden belirli sitelerden alışveriş yapabiliyorum mobil bankaclığı yok ama Allahtan bankamatik bana yakın diye para çekip yatırabiliyorum
Git velinle iyzico hesabı aç velin senin hesabını onaylayacak nerdeyse tüm sitelerde var 30tl kart ücreti var istersen sanal kart kullan oda ücretsiZ
Troy dışında visa yada mastercart seçilemiyormu

Selim Ege Aydemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Selim Ege Aydemir
Arkadaşlar papara kart onay istediği için kullanamıyorum ve artık banka kartına geçmeye karar verdim veli izni var sizce ziraat mi yoksa iş mi ziraat evime yakın kolayca çıkarabilirim ve atm si vs de daha fazla var kartı internet alışverişi için kullanacağım sizce ne önerisiniz (Banka kartı olacak papara benzeri önermeyin onlara veli iznim yok)
papara onaylayıp kullanın bence hocam, veli izni ikna edin en kapsamlısıno

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
596
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
bence akbank. baştan müşterisi olursan fırsatları gerçekten çok iyi taksit olarak da en fazla vade farksız taksiti o yapıyor. ağırlıklı garanti kullanmıştım ancak taksit akbank kadar iyi değil. ondan öte çok güvenli bir banka.

Top Bottom