wordpress nedir nasıl kullanılır vs. ve wp tabanlı site kurmayı öğrenerek başlayabilirsinhocam peki hangi dilleri öğrendiniz ve nasıl başlamayı önerirsiniz.
Ben HTML ile site yazıyorsunuz sandım ama wordpress ile site satıldığını bilmiyordum.wordpress nedir nasıl kullanılır vs. ve wp tabanlı site kurmayı öğrenerek başlayabilirsin
Ben HTML ile site yazıyorsunuz sandım ama wordpress ile site satıldığını bilmiyordum.
Peki kaç ayda uğraşırsam öğrenirim ve kazancı nasıl ?fiqma üzerinden onepage siteler yaparak satıyorum. Onun dışında html scriptler uğraştırıcı ve istek üzerine olduğu için gelen siparişe göre yapıp teslim ediyoruz. ( 2 kişiyiz )
Wordpress genel olarak öğrenmesi kolay olduğu için size bunu önermiştim
Mesaj otomatik birleştirildi:
ek olarak;
LAMP grubunu öğrenebilirsiniz, oldukça işinize yarayacaktır.
Laravel
Apache
Mysql
Php
Her şey senin elinde ama full focus düzenli çalışırsan 6-12 ay arasında sıfırdan site yazabilirsin.Peki kaç ayda uğraşırsam öğrenirim ve kazancı nasıl ?
Peki sakıncası var mı yasal olarak.Her şey senin elinde ama full focus düzenli çalışırsan 6-12 ay arasında sıfırdan site yazabilirsin.
Dipnot: Az çok işleyişi öğrendikten birkaç ay sonra da site yazabilirsin ancak örn: bir siteyi 1 haftada teslim etmen gerekirken senin teslim süren min 2-3 hafta olacağı için müşteri bulman zorlaşır.
Kısacası parayı düşünmeden kendini geliştirmeye bak para her türlü kazanılıyor.
Yaptığın işin kalitesine bağlı olarak para kazanırsın, ben öncesinde türk wm forumlarında takılıyordum artık pek fazla türklere iş yapmıyorum çünkü maliyet olarak vs. gelen para tatmin etmiyor. Türkiyede 1-1.5k TL'ye yapacağım işi yabancı forumlarda 250-300 dolara yapıyorum. Ve güncel kur sayesinde elime daha çok para geçmiş oluyor.
Tüm bunların dışında yabancılar türkiye sektöründe olduğu gibi seni satın almış gibi davranmıyorlar
Neden bir sakınca olsun ki?Peki sakıncası var mı yasal olarak.
Günde kaç saat yazılım öğrenilerek site yazılır.Ve önerdiğiniz bir dil var mı?Neden bir sakınca olsun ki?
Verdiğin hizmet karşılığı para alıyorsun, sadece ödemeleri paypal üzerinden veya kripto para olarak alıyorsun böyle bir sıkıntısı var. O da pek sıkıntı sayılmaz gerçi.
Dostum yaklaşık 6-7 ay öncesine kadar sadece wordpress biliyordum, wordpressten çok iyi paralar kazandım. Ancak belirli bir seviyeye geldikten sonra wordpress site satışından gelen para tatmin etmemeye başlıyor. Bu yüzden arayışa girdim ve Laravel ve az çok php/css öğrendim üstüne mysql falan derken bi baktım 0'dan bir şeyler yazabilecek konuma geldim.Günde kaç saat yazılım öğrenilerek site yazılır.Ve önerdiğiniz bir dil var mı?
AnladımDostum yaklaşık 6-7 ay öncesine kadar sadece wordpress biliyordum, wordpressten çok iyi paralar kazandım. Ancak belirli bir seviyeye geldikten sonra wordpress site satışından gelen para tatmin etmemeye başlıyor. Bu yüzden arayışa girdim ve Laravel ve az çok php/css öğrendim üstüne mysql falan derken bi baktım 0'dan bir şeyler yazabilecek konuma geldim.
Ancak hiçte kolay olmadı çünkü tek işim bu değildi sınavlar vs. vs. Yine çok iyi bir site yazılımcısı olduğumu düşünmüyorum ancak elimden geldiğince pastadan pay almaya çalışıyorum