18 yaş altı şehirler arası otobüse binebilir mi?

HyperVAC

80+
Reaksiyon skoru
16
18 yaş altıyım ve bildiğiniz üzere en son 18 yaş altı için seyehat yasağı vardı. Ben şuanda iller arasında otobüsle seyehat edebilir miyim?

18 yaş altıyım ve bildiğiniz üzere en son 18 yaş altı için seyehat yasağı vardı. Ben şuanda iller arasında otobüsle seyehat edebilir miyim?
Hes kodu alıp binebilirsin, bir yasak yok diye biliyorum şu anlık

hes kodu ve yanında veli nin olması gerek yada onay kağıdı alman gerekiyor şehirlerarası yolculuk için (2019 yazında denemiştim anneanneme gidecektim istanbula tek başımayım ve 18 yaş altıyım diye bilet satmadılar(16 yaşımdaydım) ve bende vazgeçip geri döndüm

Emin olmak için sordum buraya tavrınız hiç hoşuma gitmedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkürler bilgilendirdiğiniz için
Hayır hayır yanlış anlama. "salla gitsin" anlamında söyledim. :) Burası bir aile gibidir dostum kimse kimseyi kırmak istemez

Benim arkadaşım yolculuk yaptı bu şekilde. Ailesini arattı ve otobüs firması konuştu.

hes kodu ve yanında veli nin olması gerek yada onay kağıdı alman gerekiyor şehirlerarası yolculuk için (2019 yazında denemiştim anneanneme gidecektim istanbula tek başımayım ve 18 yaş altıyım diye bilet satmadılar(16 yaşımdaydım) ve bende vazgeçip geri döndüm
Ben 16 yaşımda iken bilet satmışlardı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,552
Üyeler
184,181
Son üye
Sporquestioner
Geri