HES kodu ile evet.18 yaş altıyım ve bildiğiniz üzere en son 18 yaş altı için seyehat yasağı vardı. Ben şuanda iller arasında otobüsle seyehat edebilir miyim?
Hes kodu alıp binebilirsin, bir yasak yok diye biliyorum şu anlık18 yaş altıyım ve bildiğiniz üzere en son 18 yaş altı için seyehat yasağı vardı. Ben şuanda iller arasında otobüsle seyehat edebilir miyim?
O zaman bin git abi ne uğraşıyorsun. Şoför bile uğraşmıyordur onunlaHES Kodu anladığım kadarıyla sadece uçuşlarda geçerli beni gideceğim yol 18-20 dakikalık yol kesin olarak gerekli mi
Şehirlerarası büyük bir firma ile gideceksen Pamukkale,Kamil Koç vs. evet gerekli.HES Kodu anladığım kadarıyla sadece uçuşlarda geçerli beni gideceğim yol 18-20 dakikalık yol kesin olarak gerekli mi
Emin olmak için sordum buraya tavrınız hiç hoşuma gitmediO zaman bin git abi ne uğraşıyorsun. Şoför bile uğraşmıyordur onunla
Teşekkürler bilgilendirdiğiniz içinŞehirlerarası büyük bir firma ile gideceksen Pamukkale,Kamil Koç vs. evet gerekli.
hes kodu ve yanında veli nin olması gerek yada onay kağıdı alman gerekiyor şehirlerarası yolculuk için (2019 yazında denemiştim anneanneme gidecektim istanbula tek başımayım ve 18 yaş altıyım diye bilet satmadılar(16 yaşımdaydım) ve bende vazgeçip geri döndüm18 yaş altıyım ve bildiğiniz üzere en son 18 yaş altı için seyehat yasağı vardı. Ben şuanda iller arasında otobüsle seyehat edebilir miyim?
Hayır hayır yanlış anlama. "salla gitsin" anlamında söyledim.Emin olmak için sordum buraya tavrınız hiç hoşuma gitmedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkürler bilgilendirdiğiniz için
Ben 16 yaşımda iken bilet satmışlardı.hes kodu ve yanında veli nin olması gerek yada onay kağıdı alman gerekiyor şehirlerarası yolculuk için (2019 yazında denemiştim anneanneme gidecektim istanbula tek başımayım ve 18 yaş altıyım diye bilet satmadılar(16 yaşımdaydım) ve bende vazgeçip geri döndüm