Hocam akbank da 20 k faizsiz nakit avans var veya veren bir kac banka daha var yeni müşterisi olanlara 6 ayda geri ödüyorsun her ay 3333 tl gibi bir tutar kendim çektim sorun olmadı 1 ay kenara 5 10 k atarsin öteki ayda bu 20k alirsin ama 31 ocak son diye biliyorum şahsen ben çalışmama rağmen geçen sene kart aldim 5 k limit verdilerPeki şey yapılabilir mi 2 ay içinde 10k biriktiririm üstüne limit de ekleyip sistem alsam oluyor mu öyle?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bide hangi bankayı önerirsiniz ne diyelim actirirken kredi kartı istiyoruz mu diyelim
Trendyol finansbank ile anlaşmalı kart veriyordu ona başvur hocam. Geçen arkadaşlara 27 ve 35k limitli kartlar geldi. Bir ihtimal size de bir şeyler gelebilir.Annem çalışıyor fakat sigortası yok kredi kartı çıkartıp limiti ile harcama yapabilir mi?
Fibabanka limiti ile taksitle alabilirsiniz kredi kartı şart değil.Annem çalışıyor fakat sigortası yok kredi kartı çıkartıp limiti ile harcama yapabilir mi?
Annem çalışıyor fakat sigortası yok kredi kartı çıkartıp limiti ile harcama yapabilir mi?
Nasıl yani direk alıp sonra taksitle ödeyebilirmiyimFibabanka limiti ile taksitle alabilirsiniz kredi kartı şart değil.
Fibabanka limiti ile taksitle alabilirsiniz kredi kartı şart değil.
Trendyol finansbank ile anlaşmalı kart veriyordu ona başvur hocam. Geçen arkadaşlara 27 ve 35k limitli kartlar geldi. Bir ihtimal size de bir şeyler gelebilir.
Buna başvursam nolurHocam akbank da 20 k faizsiz nakit avans var veya veren bir kac banka daha var yeni müşterisi olanlara 6 ayda geri ödüyorsun her ay 3333 TL gibi bir tutar kendim çektim sorun olmadı 1 ay kenara 5 10 k atarsin öteki ayda bu 20k alirsin ama 31 ocak son diye biliyorum şahsen ben çalışmama rağmen geçen sene kart aldim 5 k limit verdiler
10k kredi 10 k nakit avans veriyor şansını dene bisey olmazNasıl yani direk alıp sonra taksitle ödeyebilirmiyim
Buna başvursam nolurAlıntıyı görüntüle
Annenin üzerine fibabanka alışveriş kredisi verebilir vatana gidip sorun limitinizi sorgulasınlarNasıl yani direk alıp sonra taksitle ödeyebilirmiyim
Buna başvursam nolurAlıntıyı görüntüle
Tamam denicezAnnenin üzerine fibabanka alışveriş kredisi verebilir vatana gidip sorun limitinizi sorgulasınlar
Sadece vatanda harcamak zorundamiyimAnnenin üzerine fibabanka alışveriş kredisi verebilir vatana gidip sorun limitinizi sorgulasınlar
Bilgisayar için sadece vatan diye biliyorumTamam denicez
Sadece vatanda harcamak zorundamiyim