POLAT ALEMDAR_
80+ Silver
Arkdaşlar 3 ay çalışabileceğim bir meslek arıyorum. Aklımda garsonluk var fakat ne kadar maaş verirler bilmiyorum. Sizce ne kadar maaş verirler?
asgari artı bahsis de 9.300-9500 e falan denk gelirArkdaşlar 3 ay çalışabileceğim bir meslek arıyorum. Aklımda garsonluk var fakat ne kadar maaş verirler bilmiyorum. Sizce ne kadar maaş verirler?
zor bir meslek sürekli ayakta olacaksınasgari artı bahsis de 9.300-9500 e falan denk gelir
hiç sıkıntı değilzor bir meslek sürekli ayakta olacaksın
Yok değil tabii ki farbikaya girersen 350-400 tl günlükhiç sıkıntı değil
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yani alabileceğim en yüksek maaş garsonluk mudur? mavi forumda ayda en yüksek 4k verirler dediler moralim bozuldu. 3 ay içince kazanabildiğim kadar kazanmam lazım.
fabrikadan ksatınız nedir?Yok değil tabii ki farbikaya girersen 350-400 TL günlük
ben otelde komilik yaptım izin de yoktu +3 saat mesai yapıyodum her gün asgari 5.5k iken 8.3k alıyodum bahşişle beraber 10 11k alıyordumYani alabileceğim en yüksek maaş garsonluk mudur? mavi forumda ayda en yüksek 4k verirler dediler moralim bozuldu. 3 ay içince kazanabildiğim kadar kazanmam lazım.
şöyle bi iş bulsam yeter lan mis gibi maaşben otelde komilik yaptım izin de yoktu +3 saat mesai yapıyodum her gün asgari 5.5k iken 8.3k alıyodum bahşişle beraber 10 11k alıyordum
yaş 20 ama
Hocam dua edin öyle bir iş bulayım ya.ben otelde komilik yaptım izin de yoktu +3 saat mesai yapıyodum her gün asgari 5.5k iken 8.3k alıyodum bahşişle beraber 10 11k alıyordum
yaş 20 ama
şöyle bi iş bulsam yeter lan mis gibi maaş
öyle demeyin iflahımız gitti 12 saat çalışıyorduk bünyen sağlamsa dayanabilirsin ancaHocam dua edin öyle bir iş bulayım ya.
Öyle bir şey yok hocam. Ben 18den küçükken sigorta + asgari ücretli bir işe girmiştim.18 den kucuksen asgari vermezler cirak falan olarak bi yere girersin