Airfel iyi marka şehrinde teknik serviside varsa tamam bu iş ama bakır boru muhabbeti varmış ona dikkat etSelamlar,
18000 btu klima almak istiyorum ama hiç anladığım işler değil. Önerisi olan varmı?
Ben genelde camilere veya devlet daireleri ne aldıysa ona bakarım onceliğim fabrikalar ne almış sende öyle bakarsin artıkAirfel iyi marka şehrinde teknik serviside varsa tamam bu iş ama bakır boru muhabbeti varmış ona dikkat et
iyide onlar ihaleyle aldığı için genellikle fiyat etkin olur öyle durumlarda haberin olsunAirfel iyi marka şehrinde teknik serviside varsa tamam bu iş ama bakır boru muhabbeti varmış ona dikkat et
Post automatically merged:
Ben genelde camilere veya devlet daireleri ne aldıysa ona bakarım onceliğim fabrikalar ne almış sende öyle bakarsin artık![]()
Şöyle düşünürüm fabrika özel sektör haliyle para önemli biz gibi 1 tane alıp geçmiyor adam 15 kolon 200 mini yaz diyor işte mesela böyle olunca iyi seçmeleri şartiyide onlar ihaleyle aldığı için genellikle fiyat etkin olur öyle durumlarda haberin olsun![]()