🔥İndirim (19.499,00 TL) 1-3 arası Ölü piksel mevcut 3yıl GARANTILI QD-OLED MONİTÖR

Ben 2 yıl önce böyle ölü piksel olduğunu yazan bir monitör aldım. Satıcı yine aptek teknolojiydi. Monitör kutu hasarlıydı ve kesinlikle ölü piksel yoktu. Almayı düşünenler için bilgi açısından söylemek istedim. Ayrıca yorumlar da ölü piksel çıkmadığını söyleyen başka alıcılar da vardı.

Bu nasıl bir mantık la ? 100 tane yeşil elma sepetinde kırmızı bir elma olsa göremeyecek misin? Beyaz sahnelerde aşırı belli oluyor.
Karşılaştırma şekline bak komedi pikseller elma boyutunda sanki. 100 toz karabiberin içinde 1 parça tuzu görmezsin, evet?

Karşılaştırma şekline bak komedi pikseller elma boyutunda sanki. 100 toz karabiberin içinde 1 parça tuzu görmezsin, evet?
100 tane değil bütün kutunun üstüne bırak bir tane tuz yine görürsün. Arkadaşlar 14 yaşında falan mısınız gözünüz mü çıkmadı?

bence alınmaz az para değil samsung sitesinden öğrenci belgesiyle aynı paralara sıfır g6 oled alınıyor zaten hatta biraz daha bütçesi olan g9 a bile yürüyebilir

1763678902149.webp
1763679115601.webp

Son düzenleme:
bu tarz ürünlere karşı çok önyargılıydım, teşhir/ölü pixel vb. gibi başlıklara girmezdim bile ama bence mutlaka bir şans verin.

geçen hafta Hepsiburada üzerinden Satech satıcısından (çoğu ürünü teşhir) Asus Rog Strix XG259QNS modelini satın aldım. 1 hafta kadar 2. elde aradım, sıfırı o dönem 17-18 bin arası gidip geliyordu, ikinci elde canım insanım sağolsun 13.000 altı teklife cevap bile vermiyordu.
bknz:

1763714696024.webp

Bir şans vereyim dedim, ürün bir geldi gerçekten sıfır gibi tüm jelatinleri aksesuarları, çantası osu busu ekran koruyucusu her şeyi tam. Ayrıca adıma faturalı ve sıfır ürün gibi değerlendiriliyor Asus tarafından (3 yıl garantisini faturayı Asus'a bildirerek başlatıyorsunuz)

Ölü pixel yok diyerek satmışlardı ama çok dip köşe bir yerde 1 tane buldum, zorlasam yardımcı olurlardı sanıyorum kurdukları iletişim gayet iyiydi. Ben servisle hallederim çok canımı sıkarsa diyerek konuyu kapattım.

1000₺'de Garanti bonus vermiş, yani anlayacağınız paramız ikinci ele yetmedi, sıfır aldık.

1763714565590.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,944
Üyeler
185,004
Son üye
Blackeye183
Geri