Merhabalar, maksimum 200 bin bütçe ile araç bakıyorum.
İlk arabam olacak. 1-2 yıldır zaten arayıştayım, fiyatlar yükselmeden hemen önce Palio alacaktım nasip olmadı sonra fiyatlar fırladı zaten.
Mazda 323 ler şuan ilgimi çekiyor, eski model olmasına rağmen modern tasarımıyla arabalar genç duruyor.
Mazda dayanıklılığı ve araçlarındaki sürüş hissiyatları da aynı şekil ilgimi çekiyor.
Bir tane 1997 model Mazda 323 buldum. 245bin KM de gözüküyor, gerçek olmayabilir sonuçta eski bir araba ve malum ülkemizin ahlaklı satıcıları km düşürebiliyor.
Öyle bir durum varsa bile şuan ki satıcısından olduğunu düşünmüyorum. Araba yaşına göre çok dinç duruyor.
Fotoğraflardan bakıldığında gösterge de 247bin XXX km de olduğu gözüküyor, direksiyondan tam gözükmüyor.
Aracın fiyatı 160bin, pazarlıkla araç başında 150 ye kadar düşürebileceğime inanıyorum.
Aracın fiyatı piyasaya göre düşük çünkü aracın masrafı var.
Motor üst kapak rektefiye olması gerekiyormuş, satıcının söylediği sorun bu. Bunun yanında da ufak tefek ekstra masraflar çıkabilir dedi.
Ailemdeki diğer araçları sürekli yaptırdığımız ustama danışıp bilgi aldım, kendisi aracın alınabilir olduğunu söyledi. Contanın yanık olduğundan dolayı zaten rektefiye gerekiyordur, bu durum aracın motorunda başka bir şeye zarar vermediyse yani conta yaktıktan sonra araç zorlanıp kullanılmaya devam edilmediyse sadece üst kapak rektefiye ile çözülebilir bir durum ise alınabileceğini söyledi.
Fotoğraflardan gördüğüm üzere boya kaporta masrafı da var, çarık çürük olmadıkça şahsen bu yaştaki arabalarda gayet olağan bir durum. Ve benim de boya takıntım yok araç bu yaşta olduğundan dolayı.
Sağlıklı ve güvenli sürüş sağlaması birincil önceliğim.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Fotoğraflar da yukarıda, sizlerin de fikirlerini düşüncelerini öğrenmek istiyorum.
Bu arada aracın plakasını ben gizledim, sonuçta birinin aracının fotoğraflarını burada izinsiz olarak paylaşıyorum bir sıkıntı olmasın diye.