🔥İndirim 1999₺ TP-LINK Archer BE230 3600Mbps 2×2.5G+3×1GPort Easy Mesh Wi-Fi7

Beyler Türksat Kablonet kullanıyorum da alsam falan fayda eder mi?
Hocam wifi 7 destekli cihazınız varsa tüm wifi 7 özelliklerini barındırıyor. (6ghz bandı hariç) Wifi 7 cihaz yoksa bile ilerisi için yatırım olur fiyatına göre özellikleri baya iyi cihazın, pişman etmez.

Hocam wifi 7 destekli cihazınız varsa tüm wifi 7 özelliklerini barındırıyor. (6ghz bandı hariç) Wifi 7 cihaz yoksa bile ilerisi için yatırım olur fiyatına göre özellikleri baya iyi cihazın, pişman etmez.
DOCSIS hocam bana verdikleri modem. Açıkçası çok anlamam ama gereği var mı alıp kullanmaya falan?

İlla akıl vermek için zorlamasan kendini nasıl olur. :cool: Ucuz bir şey olsun diye aranıyorsanız, Xiaomi ax3000 alın openwrt kurun.1500'e gördüm geçen. Kuponda arar bedavaya getirirsiniz.
fırsat iyi hacı sen bir tık almayak diye boş yapmısın 2000 tl böyle modem bulmuşsun ne istiyon daha bence kacırılmaz fırsat

DOCSIS hocam bana verdikleri modem. Açıkçası çok anlamam ama gereği var mı alıp kullanmaya falan?
o konuda bilgim yok hocam bilen olursa cevap vericektir

Şu an aynı fiyata vatan, mediamarkt ve trendyol satıyor. Fiyat bu buralara indi bence artık.

Medimarktın kendi sitesinden aldığımı iptal edip trendyoldan aldım 2000-400 kuponla 1600'e geldi. Papel iadesiyle 1450 oldu maliyet.

Şu an aynı fiyata vatan, mediamarkt ve trendyol satıyor. Fiyat bu buralara indi bence artık.

Medimarktın kendi sitesinden aldığımı iptal edip trendyoldan aldım 2000-400 kuponla 1600'e geldi. Papel iadesiyle 1450 oldu maliyet.
hayırlı olsun hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu hayatı sizin gibi görmek, yaşamak isterdim. Plug&Play. :cool:
keşke bizde sizin gibi görsek 2000tl lik cihazda 6ghz bandı beklesek bi de gelip yorum yapsak utanmadan :D :D

400 kupon nereden alınıyor?
Hocam eski bir docsis kullanıcısı olarak herhangi bir router veya mesh sistem eşekten inip ata binme etkisi yaratacaktır. Bütçenize uygunsa gayet iyi seçenek. Eğer wi fi 7 önemli değilse deco setleri de iyi bir seçenek.

Son düzenleme:
Arkadaşlar 100 Mbps Netspeed internetim var bunu şu anki modemim yerine kullanabilir miyim? Birde bufferbloat özelliği bulunuyor mu bu cihazda? Ne gibi bir değişiklik olur internetimde bunu kullanırsam?

Arkadaşlar 100 Mbps Netspeed internetim var bunu şu anki modemim yerine kullanabilir miyim? Birde bufferbloat özelliği bulunuyor mu bu cihazda? Ne gibi bir değişiklik olur internetimde bunu kullanırsam?
hocam bu modem değil router fiber değilse kullanamazsınız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,349
Üyeler
183,102
Son üye
anonimkm
Geri